tak ... co da że się ściąga ... no chyba że się zda ... jeśli komuś zależy na jakimś przedmiocie to powinien się go uczyć ! ... to najlepsze rozwiązanie !
Wydaje mi sie, że ze sciag najkorzystniej (dla własnego dobra) korzystac wtedy kiedy rzeczywiscie nie podołamy z nauka albo gdy przedmiot jest tak banalny ze mozna olac
Zawsze uważam, że ściągnąć można tylko na 3, na lepszą ocenę trzeba trochę się poduczyć albo skorzystać z korków i dac tym biednym nauczycielom dorobić
_________________ Pamietaj Gość
1. Mam zawsze racje
2. Jesli twierdzisz, że nie mam racji, patrz punkt 1
nom ... gotowce dobra rzecz ... ja już z wprawy wyszedłem ... strasznie się ostatnio denerwuje jak ściągam ... całe ręce mam mokre ... najgorzej jest na lekcjach u "nienormalnych" nauczycieli ... jej tam to ja nawet jak się nauczyłem i nie ściągam to się trochę boje ....
sciągam ,
nie umiem sie uczyć:D i nie lubiee..
licze na szczeście..
jak trzeba to sie zmusze do uczenia
_________________ Siedząc w wannie
spowiadam się pralce
z miłości do Ciebie.
nie mam wpływu na Twoje życie, ale nie mogę wykluczyć,że coś się stanie,że zmienisz zdanie..
jeśli tak będzie, nic nam nie przeszkodzi, nigdy.. jeśli kiedyś okaże się,że zmienisz decyzję - będę czekała..
Zależy z jakiego przedmiotu. Np. matematyka to ściąga ( i ile można ściągnąć bo tam same liczenie). Inne to korepetycje.
Matmy nie lbię. Muszę jednak zapisac się chyba od wzreśnia na korepetycje.
Ściągać? Czemu nie...:d Często mam ściąge na spr., ale nie oznacza to, że się nie ucze, tylko czasami się przydaje...
_________________ Złe dziewczynki... nie spinają włosów w kucyki, ich ulubioną zabawką jest życie.
Lubią być głośne gdy nie wolno,
Lubią być cicho gdy nie wypada
Nienawidzą świata, a świat je koChA...;]
Zależy czy mi zależy
Jak chcę się czegoś nauczyć, bo chcę, bo mi się to przyda itd. to korki albo proszę o pomoc kogoś.
Ale np. na geografii moja praca polega głównie na ściąganiu ;P
_________________ "Taka już jest niewiasta, lubieżności pełna. I w chuci nienasycona. Jak świat światem, tak było i tak będzie in saecula saeculorum."
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum