Mportalik - forum dyskusyjne Strona Główna Mportalik - forum dyskusyjne
Super forum młodzieżowe.

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat «» Następny temat
Lizusostwo
Autor Wiadomość
Admin 
Administrator

Imię: Patryk
Wysłany: 14-04-2004, 09:33   

Cytat:
Ja moge powiedziec co innego - im blizej konca tym bardziej nie lubie swojej klasy i ciesze sie ze juz koniec....Tylko z kilkoma osobami bede utrzymywal kontakt

U mnie jest na odwrót, żal mi troszke klasy z gim. ale stanley nic się nie martw może będziemy w szkole średniej w jednej klasie. (Elektronik Sosnowiec - to tak dla niewtajemniczonych)

Znak zodiaku: panna

Stanley 

Wysłany: 14-04-2004, 11:38   

Być może - ale szczerze mówiąc najbardziej chciałbym się dostać do Kocura (Katowice - Janów)....najbardziej kuszące jest to, że po ukończenie szkoły dostajesz robote :D ale sie jeszcze zobaczy ;)

DjDuDi 
phpBB - Support

Wysłany: 14-04-2004, 14:58   

u mnie w klasie były dwie dziewczyny bardzo nielubiane miały same piątki i szostki (najlepsze uczennice z klasy) do tego nie były chętne np. do ucieczek z lekcji przed sprawdzianem bo przeważnie na sprawdzian kazdy były przygotowane w te sposob inni zostawali zeby nie dostac np. uwagi za ucieczke to zostawali i dostawali lufe bo nic nie umieli, do tego jeszcze podlizywali sie wychowawczyni i ciągle na przerwach coś jej pomagały jakies tam dokumenciki czy cos pomagały pisać itp. non- stop było tylko na koniec roku Ani i Wioli oczywiście z zachowania dam szóstkę bo najbardziej sie starają a np. jak dochodziło do mnie no Marcin mi też troche pomogl pare rzeczy na komputerze to dam mu tego dobrego (a nic nie przeszkadzałem na lekcjach oceny mialem nawet, nawet a charowałem też przepisałem cały regulamin szkoły 100stron na kompa :!: :!::!: zrobiłem szafke na telewizor :!: i wogole bardzo duzo rzeczy a ona no dam mu czworke to sie tak wkurwilem i na nastepny rok nic nie pomagałem a czworke nadal miałem :!: :!::!::!::!:

LIZUSOM PRECZ :!: ;)

PaChi 
*

Wysłany: 14-04-2004, 20:31   

No bo jak na samym poczatku sie podlizesz na mase to juz bedziesz mial luzne zycie , bo facetka bedzie cie uwazala za solidnego i pracowitego ucznia i bedzie ci lepsze stawiac , np. takiemu co ma np. 5,5,3,4,4,5 a drgi ma 5 ,5 ,5,5,5,5 i jest lizuem a tamten to normalny uczen i jak pisza sprawdzian czy karktowke i obu osobom zabralko 1 ptk bo 5 to tej pierwszej nie podniesie bo mysli ze sciagala i ze nie umie tego (a wcale tak moze nie byc) a tej drugiej podniesie bo wie ze umie (a wcale tak moze nie byc) i podniesie , TACY SĄ WALENI LIZUSI!!!!!! Ja takim nie ejstem i wole sie uczciwie uczyc i jak ebde chcial to bede sie uczyl i tyle

KzK 
*
ONLY I ...

Wysłany: 16-04-2004, 15:12   

Ja się ucze, trochę :D , podlizywać się nie podlizuje . Zawsze mówię dzień dobry i do widzenia .... jest dobrze .... :D ... pozatym niektórym nauczycielom nikt nic nie mówi i jak np Ja powiem dzieńdobry to odrazu poprawie im humor. To jest dobre .......

Admin 
Administrator

Imię: Patryk
Wysłany: 18-04-2004, 21:07   

Cytat:
powiem dzieńdobry

Mówienie dzień dobry nauczycielom to świadczy o kulturze, a nie lizusostwie :) Ja też ich witam ale lizusostwa nie cierpię :)

Znak zodiaku: panna

KzK 
*
ONLY I ...

Wysłany: 19-04-2004, 16:35   

Uwierz że niektórzy mówią przez to że jetstem lizusem ... bo oni to wsiuny zasrane i bez kultury osobistej !

losiek
[Usunięty]

Wysłany: 23-08-2005, 00:07   

Lizus i- fuuuu, najgorsze co można spotkać tacy ludzie po prostu mnie dobijają, chądzą za nauczycielem są na każde jego zawołąnie, a na koniec gdy przychodzi wystawienie ocen robią maślane oczka i niemal błagają o lepszy stopień, fuuuuuuu nie znosze takich ludzi

Kangoor 
*
Nobody is perfect

Wysłany: 23-08-2005, 00:34   

Ta mam takiego lizusa w klasie. Heh nauczyciele go uwielbiają, zwłaszcza babka od niemieckiego - a to otworzy okienko, podlaczy magnetofon do prądu (to takie wspaniale z jego strony, trzeba byc naprawde zdolnym żeby tego dokonać), a po lekcjach robi takie rzeczy, ze az strach sie bać. Potem wystarszy że wyszczerzy zęby (no fakt że ma ładne) i babeczka stawia mu wzorowe;/
  Znak zodiaku: bliznieta

Muminek 
*

Wysłany: 23-08-2005, 01:17   

jak do gima lazilem to mialem w 3dupy lizustwa, trza bylo podzialke zrobic :>
milo-robiaca dobrze pod biurkiem
drewno- grupa wyjatkowo glupich "harcerzy"
kujonstwo- 3 kujonki, z czego 1z nich pozytywne lizustwo, znaczy dla dobra klasy ;]
  Znak zodiaku: byk

Solid 
[I...Hate...You]

Wysłany: 24-08-2005, 15:45   

ja nigdy nie musiałem byc lizusem, wystarczy, ze jestem zdolny

kilka razy nawet kłociłem sie z nauczycielkami o oceny koncowe, bo wredna baba nie chciala mi 5 wystawic, to poleciało kilka bluzg w jej strone i sie zbulwersowała. No, ale wychowawca i dyro sie wstawili, bo mialem dobre wyniki i jakos to poszło, tyle, ze nie miałem nigdy czerwonego paska przy sredniej 5.0 O_o

Znak zodiaku: ryby

kris 
+

Wysłany: 24-08-2005, 16:30   

Ciekawe dlaczego :P :P:P

Solid 
[I...Hate...You]

Wysłany: 24-08-2005, 16:36   

bo byłem niegrzeczny

Znak zodiaku: ryby

agucha1991 
*
(NIE)normalna?!

Wysłany: 29-08-2005, 14:21   

Wrrrrrrr. Nienawidzę lizusów. U mnie w klasie to jest ich 5 :/ Jedna podchodzi to faceta od niemca i się pyta czy jej pożyczy jakiś tam film. A potem 6 na koniec a nic ona nie umie :/ Jednej kolesiówie z klasy wychodziła z polaka 4, a nauczycielka wstawiła jej 5 bo tamta się podlizywała o to. Ja to chciaż mam średnią powyżej 5.0 to nie jestem lizusem i kujonem. Były problemy ze wzorowym ale poszłam do wychowawcy i sobie z nim pogadałam :P :P:P Heh na wywiadówce gadał o mnie i mojej koleżance że jesteśmy pyskate i niegrzeczne :P :P:P

Male_serduszko 

Imię: Angela
Wysłany: 29-08-2005, 15:37   

Ja w szkole nigdy nie nalezalam do ani grzecznych dzieci, ani grzecznej mlodziezy, a lizusow gnebilismy!!! wwwrrrrrr lizusom smierc!!

Piotrek

Dołaczył: Dawno

Odpowiedz do tematu