Mportalik - forum dyskusyjne Strona Główna Mportalik - forum dyskusyjne
Super forum młodzieżowe.

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: kamasutra
10-03-2008, 13:25
Sterydy
Autor Wiadomość
Poison 
Przyjaciel
:]

Imię: P jak Poison
Wysłany: 24-02-2005, 21:24   

Cytat:
Nie wiedziałem o tym. Dzięki za powiadomienie bo mój kumpel chciał zacząć brać. Powiem mu to może zrezygnuje.

a on jest w Twoim wieku?... jak chce brać anabole to nieźle zakompleksiony musi być

"Umiera się na wiele sposobów: z miłości, z rozpaczy, ze zmęczenia, z nudów, ze strachu... Umiera się nie dlatego, aby przestać żyć, lecz po to by żyć inaczej": Paulo Coelho

ovvieczka 
**

Wysłany: 24-02-2005, 22:01   

Moj braciszek chodzi juz na siłownie chyba ok. 2 lata do sąsiadow (sąsiedzi 17, brat 18 lat w tym roku). Żadnych tych używek nie biorą, a teraz sobie na klate biorą po 100pare kg :P

przem144 
**
Terminator

Imię: Przemek
Wysłany: 25-02-2005, 13:35   

Cytat:
a on jest w Twoim wieku?... jak chce brać anabole to nieźle zakompleksiony musi być

Nie on ma 17 latek.

Znak zodiaku: panna

gare 
*

Wysłany: 19-03-2005, 19:38   

jeżeli chodzi o sterydy to uważam to za zbędne. Właściwie to jest tylko chyba dla szpanerów którzy chcą sobie np zrobić jakieś nie wiadomo jakie muły ... wg mnie lepiej to zrobić własną pracą ... po 2 tak jak od zwykłego narkotyku można sie od tego uzależnić i wogóle beznadziejne to. Qmpel brał to ... ma teraz 160 zwrostu jest napakowany jak ... a penisa jak widziała jedna dziewczyna to podobno ma takiego jak zapałka :P :P tyle że on wcześniej dosyć brał to i chyba przez to jest niski bo to był wiek dojrzewania.

Gosiaczek;) 
*
Gosiaczek;)

Wysłany: 30-07-2005, 11:34   

Wg mnie sterydziarze to ludzie ktorzy wybieraja zawsze latwiejsza droge do celu, czego nie popieram. Maja malo wyobrazni, bo w starosci beda wygladac poprostu smiesznie!Osobiescie nie podobaja mi sie przesadni pakerzy. Jestem za chodzeniez na silownie, uprawianiem sportu itp. ale bez zadnych dodatkow!Moj kumpel z klasy to stosuje i ma podwyrzszona chec na bojki. Przez to ludzie staja sie bardziej agresywni...wiec, branie sterydow do niczego dobrego nie prowadzi.

Niewidzialna18 
*
hmmm...

Wysłany: 02-11-2005, 14:21   

"Sterydziarze" to maszyny ,to nie sa normalni chłopacy jeszcze raz MASZYNY i tyle. Sterydy ryja glowe na maxa i facet nafaszerowany sterydami wyglada koszmarnie. Miałam sytuacje ze Sterydziarz napił sie alkoholu i pomylił swojego przyjaciela z wrogiem. Skonczyło sie na szyciu. Masakra zero szacunku dla sterydów!!

Znak zodiaku: rak

cicha 
buntowniczka

Wysłany: 09-11-2005, 20:09   

najwiksza kopa jak moze byc ... wszyscy eygladaja jakby ich z komiksu wyciagneli .. bleeeeee

Piotrek

Dołaczył: Dawno

Odpowiedz do tematu