Wysłany: 15-10-2005, 12:24 Czy masz podobne hobby?
Odkąd pamiętam zawsze uwielbiałam rysować. Kiedy mam wolną chwilę, siadam z kartką papieru, ołówkiem i rysuję wszystko co tylko przyjdzie mi do głowy. Zazwyczaj są to portrety i akty (rysuję tylko kobiety). Od około roku fascynuję się grafiką Luis'a Royo. Bardzo chciałabym tworzyć podobne prace. Jestem ciekawa czy moje rysunki są dobre. Wiadomo, że rodzina zawsze pochwali, a ja sama jestem zbyt krytyczna. Niestety nie mam skanera więc nie mogę wrzucić ich na kompa
Ciekawi mnie czy Wy również lubicie rysować/malować. Jeśli tak to co i czym (tylko ołowkiem jak ja, czy też pastelami, kredkami, farbami)? Pochwalcie się swoimi pracami jeśli macie je na komputerze. Pozdrawiam serdecznie i z góry dziękuję
Oj rysować rysuje, tylko co czasami z tego wychodzi . Zwykle rysuje ołówkami bo dobrze mi poprostu z tym idzie. Rysunki abstrakcyjne wykonuje na paincie. Oto jeden z nich:
Javier nie jesteś obłąkany, na historii nie takie rzeczy ludziom do głowy przychodzą A ja ni lubię rysować, bo mój talent nie w opłakanym stanie i wolę z niego nie korzystać
_________________ Może też rozsądnej panny szukać warto...
Kumple mówią, znajdź niunię z wielką klasą,
Ja mówię znajdę, ale taką z czymś pod czaszką.
Wysłany: 21-10-2005, 17:23
Też lubię rysować Kiedyś rysowałam bardzo dużo, teraz tylko czasami, kiedy się strasznie stresuje takie moje odreagowanie i też tylko ołówkiem i tylko kobiety. Kiedyś mangę rysowała, potem mi przeszło teraz mam zamiar znów zacząć
Pozdrowionka
_________________ Shes a Maneater
Wish you never ever met her at all.
ja bardzo lubie rysowac pejzaze, martwa nature, zwierzeta, architekture.. ludzi... czasem sa to rysunki czysto abstrakcyjne heh a wiec wszystko po prostu wszystko a rysuje weglem, pastelami najczesciej suchymi albo szkicuje tylko olowkiem, ostatnio polubilam tez tusz ...jakos nie mam przekonania do farb... nigdy nie malowalam farbami... no chyba ze na plastyce ale moze... kiedys wszystkiego trzeba sprobowac heh
Ja ostatnio z nudów narysowałem deszcze a na pierwszym planie kropla deszczu płacze. To chyba jedyny sentymentalny rysunek jaki narysowałem . Jak uda mi się załatwić skanowanie to wam prześle
_________________ "Trzymam skronie, tam - w koronie chmur i gromów"- Juliusz Słowacki
Znak zodiaku:
kinia0909 [Usunięty]
Wysłany: 29-10-2005, 11:27
Javier szkoda ze ja tak nie umiem naprawde gratuluje talentu
Madritian: Z toba niech tez będzie moc
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum