Imię: maRcin
Wysłany: 08-10-2005, 21:09
Troszkę oglądałem na początku pierwszą edycje Wielkiego Brata , ale później stwierdziłem ,żę to bezsensowne
Znak zodiaku:
pekul [Usunięty]
Wysłany: 08-10-2005, 21:15
prawda jest taka, ze wszyscy mowia, ze to beznadzieja, a jednak namietnie to ogladaja.
wy tez-wszak na jakiejs podstawie musiala wyklarowac sie wasza opinia
prawda jest taka, ze wszyscy mowia, ze to beznadzieja, a jednak namietnie to ogladaja.
wy tez-wszak na jakiejs podstawie musiala wyklarowac sie wasza opinia
Hehehe ah ten Solid zawsze potrafi mnie rozsmieszyc, a na długopis z logo BIg Brothera to sie nie zalapales? Oj szkoda, bo fajne są
Ja bym na twoim miejscu zaopatrzyla sie jeszcze w jakis gadzet z Hubciem Hurbańskim, ja mam plakat, oczywiscie nad lozkiem, żeby zasypiać sie i budzic przy nim....
Jednak miom ulubionym prowadzacym jest Zygmunt Chajzer, dlatego moja ulubiona zabawka z dziecinstwa byl oczywiscie Zoonk ...
Dla mnie to kompletna beznadzieja. Ten cały "bar" i "big brother" to jedno wielkie gówno za przeproszeniem. A teraz ten "bar europa" to dla mnie pośmiewisko :593:
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum