Imię: Agnieszka
Wysłany: 01-09-2005, 17:55 Macie na jakimś punkcie bzika?
Macie na jakimś punkcie bzika? Mi na przykład odpierdala na punkcie chińskich znaków, są zajebiste. Kumpeli odwala na punkcie trampek. A wy macie takiegi Bzika???
Ja mam bzika na punkcie ładnych dziewczyn, potrafię jadąc do miasta wysiąść na nie swoim przystanku tylko dlatego, że jakaś laska też na nim wysiada, a ja ide za nią, często do niej zagaduje i później piszemy na gg
_________________ Może też rozsądnej panny szukać warto...
Kumple mówią, znajdź niunię z wielką klasą,
Ja mówię znajdę, ale taką z czymś pod czaszką.
ja mam od cholery toreb w domu!! skorzane, sztruksowe, materiałowe, biale, czarne, beżowe, czerwone, z długimi rączkami- z krotkimi. Jak gdzies tylko zobacze ładna torbe/torebke- MUSZE JĄ MIEC! To chyba jakies zboczenie
Podobnego hopla mam na punkcie srebra, a dokladniej bransoletek i pierscionkow. Zawsze mam na sobie pare pierscionkow i bransoletki. Moj brat sie smieje ze chodze czasem obczepiona jak choinka
hm,no ja chyba nie mam za duzego bzika
no ale uwilbiam pisac listy do znajomych:P
robie to juz od dluzszego czasu
_________________ " And it's such a miracle that you and me are still good friends " - Cool
"Those who wish to Follow Me,my ghetto gospel, I welcome with my hands...and the red sun sinks at last into the hills of gold and peace to this young warrior without the sound of guns"- Ghetto Gospel
Mi ostatnio odwala na punkcie roweru. Myję go, smaruję, wymieniam części, jeżdzę do serwisu, prawie codziennie jestem w sklepie rowerowym.
Ja też tak mam, może codziennie to mnie w sklepie nie ma, ale musze dbać o niego, żeym miał jaja i twarz całą Tak to jest jak sie wierzy w hamulce a nie w grawitację...
_________________ \m/ _/....\_ \m/
_ \ _(O_o)_ / _
------------------
Najpierw był chaos... potem poszedłem do sklepu, kupiłem dwie nalewki, stworzyłem świat i było ok.
------------------
Imię: Telewizor
Wysłany: 25-09-2005, 00:33
Tak, na punkcie płyt, muszą być czyste, i poukładane na półce, ostatnio cdrom zrobił mi sznita na płycie, to skopałem swój komputer... ale cham ze mnie.
mam bzika na punkcie
-wisorków...cały sie tym obwieszam
-czarnego koloru
-uzywek wszelkiego rodzaju
-bez gumy do zucia nie moge normalnie funkcjionowac
-muzyki...ja i mp3 player to jednosc
-malarstwa
-ładnych dziewczyn
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum