Dimmu Borgir ? :. hehehe
Kiedys bylam bardzo zagorzala fanka Him ale jakos zrobilo sie o nich cicho, a ja nie chcialam tylko sluchac starych hiciorow Moim ulubionym kawalkiem chyba bylo Gone With the Sin, Join me i For You nie pomijajac oczywiscie Right here In My Arms
ja slyszalam tylko jedna piosenke :Dale bylo w porzadku
_________________ " And it's such a miracle that you and me are still good friends " - Cool
"Those who wish to Follow Me,my ghetto gospel, I welcome with my hands...and the red sun sinks at last into the hills of gold and peace to this young warrior without the sound of guns"- Ghetto Gospel
Też mi się podoba ten utwór choć, wcześniej miałem przyjemność słuchać tą muzę w wykonaniu Gregorian i obydwie wersje mi sie podobają.
Jeśli chodzi o HIM spodobało mi się nagranie razem z The Razmus Bittersweet - apocalyptica, warto to posłuchać jak i specjalnie obejrzeć dla teledysku który robi wrażenie.
HIM to komercyjne gówno dla miłośników pseudorocka !!!!
fakt komercha ale mimo wszystko mi sie podoba choc slucham troszke innej muzyki to musze sie przyznac do trego publicznie za od zawsze sluchalm ich i zawsze mi sie podobali ... mówisz ze jest komercuyjna no fakt jest ale co z tego takie Credki czy Dimmu nie sa? sa ... ciezko teraz o nie komercyjan muzyke ....
Cytat:
Różne sa gusta... jakie są więc "Twoje" zespoły?
A więc jak to się mawia w moich stronach "jedziem z tym koksem" S.O.A.D., Rammstein, Sweet Noise, ostatnio słucham sporo Kazika... I zajebiście mnie się podoba piosenka Huntera - Kiedy umieram. Pozatym jestem wielbicielem piosenek bardzo refleksyjnych o wspaniałym głębokim texcie, okraszonych wspaniałą muzyką.
ja też tego słucham, oprócz Kazika, i nie przeszkadza mi to w przesłuchiwaniu, co jakiś tam okres czasu, nagrań him'a. np jak mam doła to sobie puszczam, albo jak mam ochotę na coś spokojnego. ogólnie stwierdzam: jak dla mnie to średnie, ale nie najgorsze.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum