Popiel, oswieć wszystkich, cała Polska młodzież nic nie kuma tylko jeden Popiel wszystko wie najlepiej, zreszta skończmy z tym bo odeszlismy od tematu a to i tak nie ma sensu. Najlepsze jest to ze oceniałeś asiunie wogokle nie znajac dziewczyny. Mam do Ciebie prośbę nie wzywaj Pana Boga tam gdzie nie ma potrzeby i pamietaj że zbliza sie cisza wyborcza i jak możesz to zdejmij reklame tego swojego "kolegi".
_________________ Honor Żołnierza i Obywatela nierozerwalnie łączy się z obowiązkiem obrony Ojczyzny.
Imię: Arturek ~~
Wiek: 20 Dołączył: 27 Lip 2005 Posty: 6669 Skąd: z miasta
Wysłany: 24-09-2005, 10:17
Sopel napisał/a:
Popiel, oswieć wszystkich, cała Polska młodzież nic nie kuma tylko jeden Popoel wszystko wie najlepiej, zreszta skończmy z tym bo odeszlismy od tematu a to i tak nie ma sensu. Najlepsze jest to ze oceniałeś asiunie wogokle nie znajac dziewczyny. Mam do Ciebie prośbę nie wzywaj Pana Boga tam gdzie nie ma potrzeby i pamietaj że zbliza sie cisza wyborcza i jak możesz to zdejmij reklame tego swojego "kolegi".
Spokojnie "dziadku" bez nerwów . Gdzie napisalem że wszystko wiem najlepiej? NIGDZIE, więc STFU (jak nie rozumiesz skrótu to wspolczuje ;-p). Nie ocenialem dziewczyny, masz bardzo duże problemy z rozumieniem slów po polsku, ja pisalem ogólnie. A od reklamy to się odpie*dol =d
_________________ „Jam częścią tej siły, która wiecznie zła pragnąc, wiecznie czyni dobro.”
"Na większą chwałę Bożą." Ad maiorem Dei gloriam.
Imię: Agnieszka
Wysłany: 24-09-2005, 13:46
Ludzie wy naprawdę nie umiecie czytać, a bardziej zrozumieć co czytacie. Ja jakiś czytjąc jego posty zawsze wiem o co chodzi, na gg taż umiem się z nim dogadać (chodzi mi o zrozumiałe pisanie, bo pod względem poglądów to on jest kłótliwy i zawzięcie broni swoich racji). Dzieci proponuję trochę poćwiczyć czytanie, albo robić to wolniej i uważniej, a nie odrazu najeżdzać na ludzi.
Taaa wy zawsze piszecie ogolnie, ale mniejsza z tym. Ale cisze to powinienes poszanowac a nie obrazac sie jak ktos Cie (tylko) prosi o jej zdjecie na ten czas. Szkoda mi tego kolesia że ma takiego "kolege" jak Ty.
P.S. Dziadkiem jeszcze nie jestem i prędko nie zostanę
_________________ Honor Żołnierza i Obywatela nierozerwalnie łączy się z obowiązkiem obrony Ojczyzny.
Imię: Arturek ~~
Wiek: 20 Dołączył: 27 Lip 2005 Posty: 6669 Skąd: z miasta
Wysłany: 25-09-2005, 16:27
Sopel napisał/a:
Ale cisze to powinienes poszanowac a nie obrazac sie jak ktos Cie (tylko) prosi o jej zdjecie na ten czas. Szkoda mi tego kolesia że ma takiego "kolege" jak Ty.
Cóż mu na szcześćie nie szkoda ;-]. Na tym forum i tak 90% to niepelnoletni, nie robilbym wielkiej sprawy z tego, że zostawilem reklamę. Prawdę mówiąć nie chcialo mi się jej usuwać po prostu, a skoro modkom nie przeszkadza, to nie ma problemu.
_________________ „Jam częścią tej siły, która wiecznie zła pragnąc, wiecznie czyni dobro.”
"Na większą chwałę Bożą." Ad maiorem Dei gloriam.
no wlasnie nie wyzywajcie sie od ,,gowniar,, bo to nic nie da...dziewczyna chciala sie nas poradzic a nie uslyszec ze jest gowniara itp.osobiscie uwazam ze jakbys mial 26 lat albo co to ok moglbys tak pomyslec no ale skoro piszesz ze 16latka to gowniara to ty tez w takim razie chyba jestes gowniarzem.
nie chce cie zwyzywac ale wg twojego kryterium wiekowego tak wyglada.
pozdro.pogadaj z chlopakiem i powiedz ze Ci to przeszkadza i ze nie musi sie zbytnio starac co do wygladu.
_________________ " And it's such a miracle that you and me are still good friends " - Cool
"Those who wish to Follow Me,my ghetto gospel, I welcome with my hands...and the red sun sinks at last into the hills of gold and peace to this young warrior without the sound of guns"- Ghetto Gospel
Ostatnio zmieniony przez Follow Me 01-10-2005, 12:14, w całości zmieniany 1 raz
Imię: Telewizor
Wysłany: 30-09-2005, 15:42
Follow Me napisał/a:
no wlasnie nie wyzywajcie sie od ,,gowniar,, bo to nic nie da...dziewczyna chciala sie nas poradzic a nie uslyszec ze jest gowniara itp.obobiscie uwazam ze jakbys mial 26 lat albo co to ok moglbys tak pomyslec no ale skoro piszesz ze 16latka to gowniara to ty tez w takim razie chyba jestes gowniarze.
nie chce cie zwyzywac ale wg twojego kryterium wikowego tak wyglada.
Ratunku!!!!!! Przecież On wyjaśnił, kogo traktuje jak tzw. "gówniare". Zapamiętajcie raz do końca życia, nie wiek świadczy o inteligencji, właśnie dlatego 90% dziewczyn z mojej klasy to kompletne pustaki i PoKeMoNy, i w dodatku nie znają się na muzyce.
Sopel jeśli wg Ciebie "gówniarstwo" to tylko mała ilośc wiosen to gratki stary dla Ciebie Nawet ktoś w Twoim wieku może zachowywać się gówniarsko i nię widzę przeszkód, żeby 17-letni Popiel nazywał takiego kolesia gówniarzem...
A czu ja napisałem że dla mnie gówniarstwo to tylko okreslony wiek, ja własnie uważam calkiem przeciwnie, liczy sie to co ta osoba ma w glowie a nie w rubryce data urodzenia. Ktos inny opisywał tu swoje kryteria gowniarstwa, jak nie wiesz kto to odsyłam do poczatku tematu. Pozdr.
Popiel nie chce nic mowic ale do dziewczyny w wieku 16 lat mowisz "gowniaro" a sam masz 17!!! To chyba nie jest za duza roznica wieku abys Ty mogł nazywac ja gowniarą
masz chyba problem ze zrozumieniem tekstu pisanego, przeczytaj to co zaznaczyles powoli i uwaznie i sie zastanów, bo kompletnie nie rozumiem o co Ci chodzi
Zrozumialem to. Wg tego postu ktos mlodszy nie moze powiedziec do osoby starszej gowniarzu..kompletna bzdura...
najpierw zastanow sie co piszesz a dopiero potem to zamieszczej na forum zamiast wypierac sie swoich slow i nadawania im innego znaczenia niz zawiaraja
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum