_________________ \m/ _/....\_ \m/
_ \ _(O_o)_ / _
------------------
Najpierw był chaos... potem poszedłem do sklepu, kupiłem dwie nalewki, stworzyłem świat i było ok.
------------------
"Psychodelic skin" jeszcze jakos w miarę mi się podoba, chociaż nie jest to gatunek muzyczny za którym jakoś wyjątkowo przepadam. Cały kawałek troszkę nie trzyma się kupy.
hmm, nawet niezle, podoba mi sie ale mam jenda uwage, a mianowicie jesli chodzi o sample to nie wydluzaj ich zabardzo i raczej tonuj zmiany miedzy nimi zeby byly one mniej widoczne. Ale ogolnie jest bardzo ok, w sam raz do sluchania w tle, mily nastroj tworzy!
Staraj sie dalej!!! Moze kiedys Twoja plyte kupie jak cos wydasz
Widzę, że tworzysz eJay'em...
Chciałbym Ci polecić o wiele ciekawszy i oferujący większe możliwości Fruity Loops Studio.
Masz tu linka do piosenki, którą stworzyłem sobie w 15 minut podczas pierwszej zabawy tym programem (oczywiście sample to "gotowce" umieszczone w programie)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum