Imię: maRcin
Wysłany: 19-09-2005, 16:52
Cytat:
co sadzicie o Ziperze??ja uwazam ze to jeden z lepszych polskich zespolow hip-hopowych...lubie szczegolnie plyte "draga strona medalu" i kwalki "patriota" i "do roboty"
slyszalem kilka kawalk0w i nie pociaga mnie do resztu ;]
Imię: Telewizor
Wysłany: 20-09-2005, 15:26
maniekwaw napisał/a:
Srutti Frutti napisał/a:
Koniec, tej badziewnej gadki. Gnij w kawałkach razem ze swoimi ziomami. Farawell.
ty idz machac kudłąmi brudny baranie albo wejdz sobie na swoje forum brudasów
Nic oryginalnego nie możesz wymyślić prócz bluzgów na miare 10 latka, a może masz 10 lat, wtedy zwrócę honor. Wyzywasz mnie od brudasów, bo nie potrafisz mi wyjaśnić co jest takiego świetnego w waszej "muzyce" prócz "yoyoyo zaliczyłem fajną dupe yoyoyo". So low.
Imię: Telewizor
Wysłany: 20-09-2005, 18:57
krystiano napisał/a:
Przerwać kłotnie bo posypią sie warny.
Srutti Frutti napisał/a:
Nic oryginalnego nie możesz wymyślić prócz bluzgów na miare 10 latka
To spójrz co spójrz na to:
Srutti Frutti napisał/a:
Dupe se zaoraj.
Srutti Frutti napisał/a:
Gnij w kawałkach razem ze swoimi ziomami
buehehe
lOl
krystiano, aleś ty inteligent. Czy tekst "Dupe se zaoraj" jest wyzwiskiem, nie no ludzie trace wiare że jeszcz ktoś tu myśli.
Przy okazji, dyskusja jest na temat, wypowiadam się o hiphopie i o ziperach, oni bronią swego zdania sratatata, więc o co ci chodzi, strasznie irytujący się zrobiłeś jak dostałeś tego moda.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum