Imię: justine
Wysłany: 10-09-2005, 16:16 6 klasa... co bedzie dalej??!!
jestem w szóstej klasie. boję sie testu kompetencji...napiszcie jak wam poszedł ten test czy to prawda że co roku są trudniejsze? w ogóle boję się gimnazjum... pomóżcie... proszę...
Ja tam żadnego testu nie pisałem i mnie wzieli do gimnazjum Potem tylko się nabazgrało troche jak dali jakieś kartki z napisem test w październiku. Chyba 5 z tego była ;]
Osobiście nie pisałem testów do gim bo takich jeszcze nie było jak chodziłem. Ale tak na przyszłość to radzę Ci jak najlepiej wykorzystać 3 lata gimnazjum. Tam można się wyżyć i zaszaleć bo w liceum (przynajmniej większości) tak już nie ma. Powodzenia i nie martw się na zapas, będzie dobrze.
Ja test pisałem i był 100 razy łatwiejszy niż ten próbny, one są po to żeby ludzi stresować Ale ja podszedłem do tego na luzie (poszedłem do gim. rejonowego, więc i tak musieli by mnie przyjąć a punktów miałem 39/40
_________________ Może też rozsądnej panny szukać warto...
Kumple mówią, znajdź niunię z wielką klasą,
Ja mówię znajdę, ale taką z czymś pod czaszką.
ja miałem 38/40 i tak nic mi nie powiedzieli a dyrka powiedziała że nawet gdybym go napisał na zero to i tak mogę iść tam gdzie chce bo to jest przyzwyczajenie do testu w gimnazjum.
_________________ FORZA ROSSO-NERI
TYLKO CZARNE KOSZULE
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum