Mportalik - forum dyskusyjne Strona Główna Mportalik - forum dyskusyjne
Super forum młodzieżowe.

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat «» Następny temat
Lizusostwo
Autor Wiadomość
blood 
**
I find my time...

Wysłany: 15-02-2004, 14:12   

ja też nie nawidzę lizusów... u mnie w klasie jest niestety paru... najgorsze jest to jak się wywyższaja ponad klasę... np. lizus1 ma z chemii 5,5,6,6,6 - facetka pyta się kto zrobi referat z chemii na temat tworzyw sztucznych - zgł±sza się lizus1 i odbiera ludkowi1 jego szansę na 4, bo ludek1 ma 3,3,4,4... to jest najgorsze maj± dobre oceny a jeszcze chc± mieć więcej... kurde mać ;) jak oni mnie denerwuja :evil: :evil:
Charming - u mnie w klasie koles od niemca pyta się czy ktos ma np. Medal of Honor i sobie pożycza... sam parę razy dałem mu parę gierek i nie widzę w tym nic złego...
Fuck everybody this is to all of ya'll
cuz everybody is an enemy...

Charming 
Administrator

Imię: Kasia
Wysłany: 15-02-2004, 14:22   

blood15 napisał/a:
ja też nie nawidzę lizusów... u mnie w klasie jest niestety paru... najgorsze jest to jak się wywyższaj± ponad klasę... np. lizus1 ma z chemii 5,5,6,6,6 - facetka pyta się kto zrobi referat z chemii na temat tworzyw sztucznych - zgłasza się lizus1 i odbiera ludkowi1 jego szansę na 4, bo ludek1 ma 3,3,4,4... to jest najgorsze maj± dobre oceny a jeszcze chca mieć więcej... kurde mać ;) jak oni mnie denerwuj± :evil: :evil:
Charming - u mnie w klasie koles od niemca pyta się czy ktos ma np. Medal of Honor i sobie pożycza... sam parę razy dałem mu parę gierek i nie widzę w tym nic złego...

Tak, ale twój nauczyciel pyta się oficjalnie i zgłasza się ten co ma :) w tamtym przypadku uczeń poszedł po lekcjach do facetki jak się dowiedział że ma komp, sam jej aoferował :) A z tymi referatami to masz słuszn± rację, zawsze lepszy dostaje a ten uczeń 1 na 4 musi zdawać częsć materiału :) a tez mógłby napisac jakies wypocinki na 6 :cry:

http://www.mportalik.com
  Znak zodiaku: waga

blood 
**
I find my time...

Wysłany: 15-02-2004, 14:41   

aaaa, no to trochę pachnie

tu wazelin± :): )

Charming 
Administrator

Wysłany: 15-02-2004, 14:43   

on już prawie wszystkim nauczycielom cos robi, a uczniowie z klasy dowiaduja się po czasie :) całkowita wazelina, a uczyć to mu się nie chce i tym sposobem ma ta srednia 4,5 :)

blood 
**
I find my time...

Wysłany: 15-02-2004, 14:56   

to lekka przesada... ale taki jest już ten swiat - niesprawiedliwy... rozumiem, że np. wacha ci się ocena powiedzmy między 3 a 4 to wtedy jest lekkie usprawiedliwienie tego wszystkiego, bo chcesz wypasć jak najlepiej ;) , ale bez przesady....

Admin 
Administrator

Imię: Patryk
Wysłany: 15-02-2004, 15:18   

wogóle chciałbym już mieć budę za soba :) u mnie dziewczyny chodza na chórek i maj± dlatego 6 na semestr, ale co niektóra to nawet instrumentu muzycznego nie umie trzymać :) a o nutach to już nie mówię :)

Znak zodiaku: panna

blood 
**
I find my time...

Wysłany: 15-02-2004, 15:53   

w ogóle ja mam jakas dziwn± klasę - jakas taka niezgrana jest... przez 3 lata nie bylismy na żadnej wycieczce... odeszło od nas 2 wychowawców tzn. wywalili ich... 3 jest w szpitalu - za dużo palił (ma dopiero 30 lat) i tak jakos wychodzi, że nie mamy z kim pojechać... może przez to nie jestesmy zgrani ??

Admin 
Administrator

Imię: Patryk
Wysłany: 16-02-2004, 07:54   

Mnie klasa pasi, nie ma jakis konfliktów między uczniami, można powiedzieć, że jestesmy zgrana klasa. Co do wycieczek to chyba miałem tylko z 2 ale to wina uczniów, nie chce im się jeżdzić na wycieczki, fakt faktem, że wycieczki sa za drogie dla niektórych i zawsze chętnych jest ok. 8 - 10 osób to jak tu zorganizować wycieczkę dla tak nielicznej grupy - poprostu jest odwołana :)

Znak zodiaku: panna

blood 
**
I find my time...

Wysłany: 16-02-2004, 17:22   

a u nas tak sobie - ale raczej gorzej...potworzyły się "obozy" i trochę głupio.... no ale w sumie coraz bardziej lubię swoja klasę :P :P:P

Charming 
Administrator

Wysłany: 16-02-2004, 18:42   

Lubisz coraz bardziej, bo już będziesz w tym roku kończył, zobaczysz jak będzie w czerwcu :) stwierdzisz, że ta klasa była super :)

Gruvby 
+++

Imię: Paweł
Wysłany: 07-04-2004, 15:59   

Jak ja bym miał 3,3,4,4... Bym się cieszył jak głupi

lnap
[Usunięty]

Wysłany: 11-04-2004, 21:59   

Charming napisał/a:
np. przyniesie pani od polaka jakiś program na płytce

Ja się wymieniam z nauczycielami filmami i nie uważam się za lizusa, to tylko interesy :P Natomiast jestem zdania, że lizusów powinno się tępić... nie wiem tylko jeszcze w jaki sposób 8)

Stanley 

Wysłany: 12-04-2004, 07:38   

Cytat:
Lubisz coraz bardziej, bo już będziesz w tym roku kończył, zobaczysz jak będzie w czerwcu stwierdzisz, że ta klasa była super

Ja moge powiedziec co innego - im blizej konca tym bardziej nie lubie swojej klasy i ciesze sie ze juz koniec....Tylko z kilkoma osobami bede utrzymywal kontakt :)
Cytat:
ja też nie nawidzę lizusów... u mnie w klasie jest niestety paru... najgorsze jest to jak się wywyższaja ponad klasę... np. lizus1 ma z chemii 5,5,6,6,6 - facetka pyta się kto zrobi referat z chemii na temat tworzyw sztucznych - zgł±sza się lizus1 i odbiera ludkowi1 jego szansę na 4, bo ludek1 ma 3,3,4,4... to jest najgorsze maj± dobre oceny a jeszcze chc± mieć więcej... kurde mać jak oni mnie denerwuja

Ja byłem lepszy - moja nauczycielka jak chciała ode mnie Harrego Pottera policyłem jej 20 zł :D :lol:

Charming 
Administrator

Wysłany: 12-04-2004, 11:19   

Cytat:
moja nauczycielka jak chciała ode mnie Harrego Pottera policyłem jej 20 zł

cfffaniak, dasz sobie radę w życiu :]

Stanley 

Wysłany: 12-04-2004, 13:46   

Cytat:
cfffaniak, dasz sobie radę w życiu

hehe z czegos musze zyc ;) a tak na powaznie to nie bede na prawo i lewo wszystkim plyt dawał, zwłaszcza nauczycielce której nienawidze :D

Piotrek

Dołaczył: Dawno

Odpowiedz do tematu