Jak dla mnie "szkoła uczuć" to fajny film. Nie wiem dlaczego za każdym razem się na nim rozklejam (płaczę), ale coś w tym musi być. Mimo, że pochodzi z paru lat wstecz i tak lubię do niego wracać.
_________________ Każdy człowiek posiada własną osobowość, dlatego lubię poznawać nowych ludzi.
Imię: Telewizor
Wysłany: 09-09-2005, 15:40
Black Lady napisał/a:
w sumie to chciałabym mieć takiego faceta jak tamten.............
A co on jakiś wyjątkowy ?. W zasadzie film nudnawy, oglądając pierwszy raz, nawet się wzruszyłem, ale gdy drugi raz to oglądałem z koleżanką, to myślałem że usnę, tym bardziej że koleżanka, jak wryta patrzyła się w monitor, z chusteczkami w ręku...
w sumie to chciałabym mieć takiego faceta jak tamten.............
A co on jakiś wyjątkowy ?. W zasadzie film nudnawy, oglądając pierwszy raz, nawet się wzruszyłem, ale gdy drugi raz to oglądałem z koleżanką, to myślałem że usnę, tym bardziej że koleżanka, jak wryta patrzyła się w monitor, z chusteczkami w ręku...
kurcze umierasz a facet nie przestraszył się, nie uciekł, tylko spełniał Twoje marzenia
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum