Zdecydowanie "Titanic", za każdym razem jak ogladam ten film płakac mi się chce, "Vanilla Sky "- zmusza do refleksji i fajni aktorzy:), a od siebie dorzucę jeszcze "Miasto Aniołów" -super film, tylko że smutny:( i "Szkołę uwodzenia" - kolejny ze smutnym zakończeniem;/
_________________ \m/ _/....\_ \m/
_ \ _(O_o)_ / _
------------------
Najpierw był chaos... potem poszedłem do sklepu, kupiłem dwie nalewki, stworzyłem świat i było ok.
------------------
Nie rób sobie jaj, ja serio pisze! Podobał mi sie motyw z miłościa do cyborga Nemezis fajne akcje wychodziły... A z klasycznych miłosnych to Titanic mi sie podobał, kiedyś
_________________ \m/ _/....\_ \m/
_ \ _(O_o)_ / _
------------------
Najpierw był chaos... potem poszedłem do sklepu, kupiłem dwie nalewki, stworzyłem świat i było ok.
------------------
Imię: Telewizor
Wysłany: 24-09-2005, 23:27
Shaezaar napisał/a:
Szopen napisał/a:
teksanska masakra pila mechaniczna
Nie rób sobie jaj, ja serio pisze! Podobał mi sie motyw z miłościa do cyborga Nemezis fajne akcje wychodziły... A z klasycznych miłosnych to Titanic mi sie podobał, kiedyś
To było żałosne i nie inaczej! Co do filmów miłosnych to, hmm... nie wiem, mało jest ostatnio poruszających filmów, natomiast dużo komedii romantycznych, które to w ogóle nie są śmieszne, choć takie miały z założenia być.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum