na lesby moge popatrzeć, ale jesli mysle o pedałach odrazu bym ich stłukł, raz na osiedlu z kumplami przyłapaliśmy dwóch (koło 30 lat) pedałów w krzakach, nas było czterech, wzielismy łomy, sikierki i bejby i oczywiscie zrobilismy im wjazd, chłopaki chyba tak dostali, ze juz nie dotką sie znow
ech... daliscie im do zrozumienia jak sorry za wyrazenie bezmozgie dresy no niestety...to nie problem wykoczyc w 4 jak malpy i najebac 2 suchych pedalkow
Jestem absolutnie przeciwko ślubom zawieranym przez pary homo. Od tego się zaczyna, później zaczną żądać wspólnoty majątkowej, adopcji. Może zechcą jeszcze wziąć ten ślub w kościele?? Jeżeli pary homo będą mogły legalizować swoje związki to ja idę do zakonu .
Nie jest. Nie zabieraj zdania jeżeli nie wiesz co mówisz. Podejrzewam że dla Ciebie jest, no ale cóż.... . Zboczenia seksualne, dewiacje czy jakby to fachowo określić parafilie podzielić można na 3 grupy : w zakresie obiektu ( np pedfilia,nekrofilia, zoofilia itp ),
w zakresie sposobu realizacji praktyk seksualnych ( np frotteryzm, masochizm, sadyzm ) a także inne jak np transseksualizm czy kazirodztwo. Homoseksualizm nigdy nie był ani nie jest sklasyfikowany jako część z którejkolwiek w/w grup. Radzę najpierw poczytać jakies pozycje na ten temat, np Hansa Giese albo naszego rodzimego Starowicza i dopiero później zabierać zdanie w dyskusji. I na przyszłośc - może jakieś argumenty na popracie swojego zdania a nie po prostu " tak bo tak"
@bananowy - skoro w ten sposób potraktowaliście dwóch niewinnych ludzi, to raczej nie jesteście normalni
_________________ Znowu w sieci
Ostatnio zmieniony przez Buntownick 06-09-2005, 20:30, w całości zmieniany 1 raz
Jestem zdecydowanie przeciw zawieraniu zwiazkow malzenskich przez homoseksualistow...jesli sa ze soba to spoko ale ja nie chce ani tego ogladac ani nie chcialbym sie nawet kolegowac z gejem bo wiem ze patrzalby na mnie inaczej<lol>. A jesli chodzi o dzieci to NIE, NIE i jeszcze raz NIE!!
A ogladanie dwoch lesbijek to nie mam nic przeciwko(zwlaszcza w wiadomej sytuacji)hehe
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum