Wysłany: 03-09-2005, 23:57
Jeden z najlepszych filmów ostatnimi czasy!
Zakończenie całkowity szok!!!
Film trzyma w napięciu, ciekawa fabuła (wyrożnia się w tłumie podobnych do siebie filmów)
Świetna sceneria, atmosfera!
Aktorzy nieznani- zaleta nie skupiamy się na aktorze, nie porównujemy go do wcześniejszych ról, skupiamy się na filmie, jest bardziej realny!
Bardzo podobał mi się film. Fabuła rzeczywiście ciekawa, trzeba jednak przywiązywać dużą uwagę do szczegółów, żeby dobrze go zrozumieć. Zakończenie zaskakujące, jak w dobrym thrillerze.
Rzeczy urzekające pozostawiam bez komentarza, ale tu zrobię wyjątek - film był zajeb****!
_________________ \m/ _/....\_ \m/
_ \ _(O_o)_ / _
------------------
Najpierw był chaos... potem poszedłem do sklepu, kupiłem dwie nalewki, stworzyłem świat i było ok.
------------------
Bardzo fajny film... ale troszke niesmaczny... chodz widzialam go juz dawno to dobrze pamietam np ta scene, gdzie dziewczyna dzgala nozem w brzuch zyjacego jescze faceta, szukajac kluczyka... belch ale film ogolnie mi sie podobal, szczegolnie koncowka, myslalam ze to wszystko sie inaczej konczy heh
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum