Wysłany: 22-06-2005, 13:13 najróżniejsze hobby-dla każdego coś ciekawego
Cześć kochani!
Jeżeli masz jakiś ehstra ciekawe hobby, albo nawet nic specjalnego, cos przeciętnego, to i tak opisz je tutaj!
A pamietasz kiedy nie miałeś zadnego hobby?Wyobraż sobie, że inni też się nudzą w domciu.Nie czujesz potrzeby by im pomóc?
A tak serio-pochwal sie swoim hobby.Może zainspirujesz nim innych?
Nie myśl długo tylko łap za klawiature i pisz,pisz i jeszcze raz pisz!
Robicie OT... ;> Przecierz picie wina - to nie hobby.. prawda ?? A w ogóle to temat o hobby już był... ! Używać opcji " szukaj " przy zakładaniu tematów pozdro!
Moje hobby to internet, archeologia, i wiele wiele innych rzezcy...
Swego czasu na Radiostacji była audycja o takim samym temacie. Jeden z dzwoniących słuchaczy powiedział że zbiera !!!kaloryfery!!! . Podobno miał ich szesnaście.
No to jak tak piszecie o tym soim hobby to ja napisze że moim hobby jest krótkofalarstwo, boks, siadkówka, koszykówka i oczywiście komputer(ostatnio ucze się na błędach o komputerach)Pozdrówki!!!
_________________ Dlaczego niektórych podpisy tyczą się do mnie???Przeciesz jestem zwykłym szarym człowieczkiem:)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum