jak bedzie depilowal to potem mu takie "krzaki" wyrosna. Bedzie musial non stop depilowac zeby to ukryc! Lepiej nie udoskonalac natury, bo mozna tylko pogorszyc sprawe.
taa, wydepiluje. Za tydzień będzie miał tak samo. Wydepiluje znowu. Będzie miał tak samo za 3-4 dni. Znowu wydepiluje...
Za 3-4 dni to bedzie miał tak samo i owiele grubsze... LOL
_________________ \m/ _/....\_ \m/
_ \ _(O_o)_ / _
------------------
Najpierw był chaos... potem poszedłem do sklepu, kupiłem dwie nalewki, stworzyłem świat i było ok.
------------------
Latina
Wysłany: 29-08-2005, 08:47
Niech je wydepiluje... Co za problem?... Zwłaszcza jesli wygląda śmiesznie... Przecież to oznaka tego że o siebie dba... Mam kumpla który tez wydepilował sobie brawi.. I co?... Wyglada dużo lepiej niż wczesniej i nikt się z tego nie śmieje...
mam kumpla który tez ma zrosnięte brwi(znaczy dopiero tak jakos w gimnazjum mu sie zrosły:)babcia mi mówiła ze stary wiejski przesąd mówi ze jak sie komus zrosną brwi to umrze smiercią tragiczną :572: kumpel jeszcze zyje(w sobote jeszcze go niesli do domu po dyskotece to chyba wszystko z nim OK
ja nie mam zrśniętych brwi, mam za to "krzaczaste" i świetnie mi z tym ! KOCHAJ SIĘ TAKĄ JAKA JESTEŚ! wszystko może być atutem nawet jedna brew zamiast dwuch. Naturalny wygląd zawsze wygra z "wymodelowanym", naprzykłąd, jeślibyś sobie wygoliłą część brwi i miała dwie nie jedną, mogłabyś nagle wyglądaś śmiesznie - może to do ciebie pasuje? chodzi mi o to : z innej beczki, ja mam między każdym zebem w jamie ustnej hi hi szparę. większą lub mniejszą, ale między każdym! I co, jakbym miałą parata i powiedzmy to "naprawiła" (mieć aparatu nie mogę, puściłyby mi wszystki korzenie i potem już tylko sztuczna szczęka) wyglądałąbym śmiesznie. To nie ja, to nie ta M.Z.W !!! PO prostu każdy ma coś co uważa za brzydkie a tak naprawdę do niego to pasuje!
Imię: Agnieszka
Wysłany: 31-08-2005, 00:05
Shaezaar napisał/a:
Zombie napisał/a:
taa, wydepiluje. Za tydzień będzie miał tak samo. Wydepiluje znowu. Będzie miał tak samo za 3-4 dni. Znowu wydepiluje...
Za 3-4 dni to bedzie miał tak samo i owiele grubsze... LOL
W cale nie będzie ich miał grubszych, wiem bo sama dość sporo tego wyrwqałam i rośnie ich mniej niż było na początku. A tak wogóle to trzeba robić minimum co drugi dzień bo inaczej to nie ma sęsu i wyglada jeszcze gożej niżby nic nie robił.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum