Ja nie wierzę w miłość od pierwszego wejrzenia, ale napewno w miłość od pierwszego spotkania, bo sam się tak zakochałem, od 1 wejrzenia to jak dla mnie trochę dziwne, patrzysz na kogoś i co już "kochasz", to bezsensu, natomiast jeśli 1 raz kogoś spotykasz, ale rozmawiasz z nim, poznajecie się, wystarczy parę godzin i można się zakochać
_________________ Może też rozsądnej panny szukać warto...
Kumple mówią, znajdź niunię z wielką klasą,
Ja mówię znajdę, ale taką z czymś pod czaszką.
Ja wierzę, wcale nie dlatego że jestem niepoprawną romantyczką, po prostu zakochałam się od pierwszego wejrzenia, albo tak mi sie tylko wydawało...wydaje. Tak czy inaczej wierzę!
ej przed wczoraj tego doznałam .........ale niewiem czy to od 1 wejrzenia czy spotkania.
Zobaczyłam go i mi się spodobał więc się poznaliśmy i poszliśmy na spacer i się w nim zakochałam.....piękne.
Wysłany: 29-08-2005, 18:34
master_u napisał/a:
Ja nie wierzę w miłość od pierwszego wejrzenia, ale napewno w miłość od pierwszego spotkania, bo sam się tak zakochałem, od 1 wejrzenia to jak dla mnie trochę dziwne, patrzysz na kogoś i co już "kochasz", to bezsensu
zgadzam sie z Toba co do słóweczka Od pierwszego wejrzenia to ta osoba może nas zainteresować! A poza tym widzimy tylko opakowanie a kocha się chyba za wnętrze...
edit by krystiano
_________________ Kto dziś dogoni króliczka?
(\_|)
(O.o)
(> <)
Znak zodiaku:
Kabraxis [Usunięty]
Wysłany: 29-08-2005, 19:43
A wiecie co. Ja wierze w miłość od pierwszego wejrzenia (na pewno będzie gorąca dyskusja że coś innego) A dlaczego wierze? Wierze w nią w moim przypadku. Dlaczego? Bo ja jak widze człowieka i z jego zachowania umiem wyczytać wiele cech wewnętrznych. Myśle że większość tak potrafi. Jak poznałem moją sympatie, wcześniej miałem o niej jakieś zdanie. Przypuściłem jaka jest patrząc na wygląd. I co? Na samym początku znajomości okazała się taka jaka przypuszczałem. Dopiero niedawno pokazała jaki ma szacunek do osób takich jak ja czyli takim dla których jest ważna. Wszystko poszszszło. ŻAL. Ale nie pomyliłem się wiele. Była taka jaką ją widziałem. Cechy dla mnie ważne. Dlatego wierze w miłość od pierwszego wejrzenia.
isabell18 [Usunięty]
Wysłany: 29-08-2005, 23:03
miłość od pierwszego wejrzenia??no co ty!!nie ma czegoś takiego a przynajmniej ja w cos takiego nie wierze bo nigdy nic takiego nie przeżyłam i nie słyszałam aby kogoś z moich bliskich i znajomych coś takiego spotkało!!!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum