Wysłany: 31-03-2004, 21:28
ja mam neta z kablówki 128 kB/s...chodzi całkem całkiem
_________________ ...Trust nobody
I don't know who to call a friend
they all just pretend to be
Fuck everybody this is to all of ya'll
cuz everybody is an enemy...
A ja mam neo+ i jedyny okres kiedy narzekalem to jak zrobili ta promocje za 1zl bo wtedy strasznie duzo osob sie podlaczylo i strasznie net wolno dzialal:) ale teraz tak dobrze niema i juz prawie nikt nieprzedluzyl umowy wiec mi wszystko ladnie chodzi.
Ja mam łacze lokalne LAN od dostawcy www.interkam.pl. Przepustowość łącza to 32/16kbs Wydaje sie to bardzo mało, tak by było gdyby Interkam nie udostępnił serwera proxy To jest bardzo dobre rozwiązanie i dzieki temu moge sobie przesyłać pliki z większą predkością. OD Wieprza ściagałem sobie PAsje, to miałem 600kbs, raz path z jakiejsc strony to miałem 100kbs przez 1h. Wcześniej kożystałem z modemu i nie myślałbym o kożystaniu z www.mportalik.com Teraz jest SUPER !! A płace 55 zeta
Ja płace 69 zł, troche drogo, ale u mnie dopiero nie dawno net doszedł stałka , i za pomocą kablówki 64 kb/s ale w nocy 128 kb/s ale sieć rozwija się powoli
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum