Wysłany: 25-08-2005, 21:05 Re: Czy macie poczucie rytmu ?
SAW napisał/a:
Macie poczucie rytmu gdy tańczycie na disco przy muzyce techno. Wyróżniacie się spośród tłumu? Może ktoś powiedział że fajnie tańczysz? :razz:
to ma jakis rytm? zagrywki do pigułyO_o
Coz...no ja mam to poczucie rytmu, ale jesli idzie o normalną muzyke taneczną...nie chwaląc sie potrafie swietnie tanczycXD
A na dyskotekach robie sobie przewaznie jaja...paptrze na zjebów gibających sie w lewo i prawo, wydzierających japy....jazdaaaaa
-a sam tancze w tedy walaca, albo jakies inne tance ludowe...ewentualnie bawie sie partnerką w karuzele...ale mam ubaw jak nacpane ludki sie na mnie gapia i zastanowiaja skąd ja sie tu wziołem XD
Tak właśnie jest najfajniej.
Wszelkie tancbudy stały się bardziej wybiegiem dla mody niż dla zabawy, to dlatego tak patrzą Solid. Ludzie nie pojmują jak możesz się tak bezczelnie wyłamywać z kanonów najnowszych młodzieżowych zachowań plemiennych. :509:
_________________ Dziś posty sponsorowane są przez litere Pe i cyfre 8
Mi tam ostatnio powiedzieli, ze musze z nimi łazic na jakies tany-tany bo zayebiscie tańcze....Ale to po kilku piwach, chociaz bez alkoholu tez potrafe sie nieźle bawic:D
A ja potrafię sie bawić tylko wtedy gdy muzyka mi pasi... a zazwyczaj nie pasi
_________________ \m/ _/....\_ \m/
_ \ _(O_o)_ / _
------------------
Najpierw był chaos... potem poszedłem do sklepu, kupiłem dwie nalewki, stworzyłem świat i było ok.
------------------
Taaaak.. Rytm rytmem.. ale trzeba wyczówać rytm gdy gra sie na gitarze..:P bez tego nic sie nie osiągnie:P rytm.. hmm.. co tak naprawdę to znaczy..?! tak naprawde kazdy z nas ma inne poczócie rytmu..:D pozdro for all..:)
no mi w sumie od czasu do czsu prawi komplementy na temat mojego tanca
no i chyba mam poczucie rytmu
_________________ " And it's such a miracle that you and me are still good friends " - Cool
"Those who wish to Follow Me,my ghetto gospel, I welcome with my hands...and the red sun sinks at last into the hills of gold and peace to this young warrior without the sound of guns"- Ghetto Gospel
ja chciałbym tak tańczyć jak ten nigga w teledysku global deejays-what a feeling , zdaje mi się że ten sam tańczył w teledysku najnowszym teledysku danzela
Wysłany: 30-10-2005, 11:42
Wydaje mi się że mam, ale muszę mieć chęć na zabawę.
A zarąbiście ruszają się ludzie w Dirty Dancing. Raz na imprezie podobnie z takim kolesiem tańczyłam.... Lol, łaził za mną i gadał, że ze mną to da się wybawić że super się ruszam i patrzył na mnie takim zwierzęcym wzrokiem. Unikam go teraz
_________________ Shes a Maneater
Wish you never ever met her at all.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum