Heh .. na ten temat to ja bym mógł chyba felietona napisac ...(na serio !! jeżeli Admina to interesuje to w wolnej kwili moge napisac jakis texscik obszerniejszy na ten temat, aby umiescił go na stronce ). W dzisiejszych czasach, kiedy kreuje się "idealn± kobietę, jako istote na pograniczu anoreksi, a męrzczyzne jako wielkiego "kafarka", nic dziwnego, że młodzi, naiwni ludzie z niedokońca roziniętymi umyslami :P zaczynaja ćwiczyć. i co się okazuje ?? Że aby uzyskać żadana muskulaturę nie wystarczy przez tydzien chodzićna siłownie !! A wówczas zniechęceni brakiem skutków zaczynaj± brać ... najpierw odżywki (dla mnie to już i tak syf...), a póĽniej ż±dni jeszcze większych "mułóf" bier± sobie jakies "mocniejsze" chemikalia po których s± agresywni i im "kuĽka" (pr±cie ) maleje, o ogólnie we łbie się pier%^$%li. Tak to już niestety jest. Life is brutal and full of zasadzkas :roll:
Imię: Paweł
Wysłany: 29-03-2004, 13:45
hehe no chyba nie miałem racji , ale bez przesady nie mówimy o kokainie. Na początku mówiłem o trawce bo nie ma narkomana który zaczyna od kokainy a ja mówię o małych ilościach
Witam wszystkich,zeby miec rzezbe nie trzeba koksować,znam paru ludzi po koksach,srednio 25 lat,dwa zawaly i nie widzi na odleglosc 3m. :x Za glupote sie placi czasami wysoką cenę.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum