hahahah wczoraj jeszcze pisałem ze NIE dla gazu a dzis ....kumpel ma do opchniecia instalacje z rozbitego golfa z takim samym silniczkiem jak ja.chce 600 zł ale mysle je za 550 pojdzie....ahhh jak sie to zdanie zmienia z dnia na dzien
no tego jeszcze nie wim bo musze sie dowiedziec czy to jest do gaznika czy na wtrysk...bo niby 1.3 ale ja mam wtrysk wielopunktowy i nie kazda instalacja pod niego podejdzie
ehh kufa okazało sie ze koles sie pomylił i ma silnik na gażniku(przeraza mnie za niektorzy nie wiedza nawet jaki silnik pod maska maja)czyli do mojego wilopunkta nie podejdzie:(a nowej instalacji nie kupie bo do mojego silnika cos 3000 mi zaspiewali wiec odpuszczam...bede myslal po zmianie silnika,ale to dopiero w przyszłosci
Znak zodiaku:
Didek [Usunięty]
Wysłany: 26-08-2005, 08:43
Slyszalem ze benzyna ma kosztowac 2 zl, ale to rok wyborczy wiec wszystko sie moze zdarzyc.
gdzie to słyszałes??? chyba nie ma takiej opcji bo UE sobie na to nie pozwoli,ale moge wam zdradzic(pewne zródło informacji)ze najprawdopodobniej pojawi sie nowe paliwa...gaz ziemny...a litr ma kosztowac cos koło 1 zł a mozna go tankowac po drobnej przebudowie instalacji gazowej...
moge wam zdradzic(pewne zródło informacji)ze najprawdopodobniej pojawi sie nowe paliwa...gaz ziemny...a litr ma kosztowac cos koło 1 zł a mozna go tankowac po drobnej przebudowie instalacji gazowej
Też coś takiego słyszałem, ale zanim rząd wdroży ten pomysł w życie, będziemy przygarbionymi staruszkami. Ech, nie ma co się łudzić, jeszcze kilka dobrych lat poczekamy na nowe paliwo
Jak ktoś chce jeździć oszczędnie to kupuje mała pojemność i gazuje i jeździ powolutku.
No chyba że kupi diesla którego też niebedzie wysilał i ma możliwośc zalłatwienia taniej ropy
No i zawsze cośza coś, chcesz szybko i precyzyjnie jeździć musisz wydac dużo na paliwo, ja już się z tym pogodziłem, leje paliwo no i trudno, żeby jeździć musze zalać.
ps.
to co że 100 km kosztuje mnie 60zł, ale jaka przyjemnośc z jazdy
cubi napisał/a:
...ja tam do gazu przekonany nie jestem
a ja mimo tego że jeżdżę na benzynie to polecam gaz, jak włożysz dobra instalkę, po tysiaku na cylinder liczac to będziesz się cieszył że to zrobiłeś! Jak wszystko będzie ok to i samochód będzie lepiej jechał na gazie niż na benzynie!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum