Piosenka ,,What is for me'' chodziła za mną z 3 tygodnie i nie wiedziałem kto ją śpiewa. NIe moglem uwierzyć że ta wokalistka ma dopiero 13 lat :shock: i ma taką dojrzałą barwe głosu . Podoba Wam się singiel ,,What is for me''?
Eeeeeee Wy się nie znacie !!!!
Ta piosenka jest.... (jak to większość moich znajomych powie) WYPASIONA
Moni@
Wysłany: 16-08-2005, 10:44
SAW mam tak samo jak Ty :grin: Duzo razy ją słyszałam (tą piosenkę) a nie wiedziałam kto ją spiewa W koncu udało się i mam ją na kompie..według mnie jest super!
Tylko w przeciwienstwie do Ciebie przeczuwałam że ta wokalistka jest taka młoda...ma taki głos...tylko nie wiedzialam tego napewno teraz już wiem thx za informacje
SAW mam tak samo jak Ty :grin: Duzo razy ją słyszałam (tą piosenkę) a nie wiedziałam kto ją spiewa W koncu udało się i mam ją na kompie..według mnie jest super!
Tylko w przeciwienstwie do Ciebie przeczuwałam że ta wokalistka jest taka młoda...ma taki głos...tylko nie wiedzialam tego napewno teraz już wiem thx za informacje
Dokladnie tak jak ty, jej glos wskazywal na to ze jest mloda i tez nie wiedzialem ile ma lat, teraz juz wiem.
_________________ Pamietaj Gość
1. Mam zawsze racje
2. Jesli twierdzisz, że nie mam racji, patrz punkt 1
Posłuchajcie utworów : ,,another day'' i ,,walcome to the city'' . Polecam obie wzraz z singielkiem. Reszta z płyty to średniaki. No można se jeszcze posłuchać ,,champion'' za 5 razem odsłuchiwania też wpadła mi w ucho :razz:
Jak na 13 lat to super śpiewa po angielsku(jest szwedką).
Dziwne słucham techna i troszke alternativ rock a zainteresowała mnie taka muzyka. Może że jest inna od wszystkich komercyjnych niewypałów...
Słyszałam 100 razy tą piosenke, a nigdy nie słyszałam/ ani nie widziałam kto ją śpiewa ale już się dowiedziałam i wcale nie jestem zaskoczona jej wiekiem. Ma bardziej dziecinny głos od Jojo (która wtedy też miała 13) ala za to bardzo ładny Piosenka też mi się podoba.
jak narazie to słyszałem tylko tą jedną piosenke wcześniej tylko kawałek kilka razy i nie wiedziałem nawet jak sie nazywa ani kto ją śpiewa a spodobała mi sie a teraz mam całą piosenke (nie ważne skąd ) i podoba mi sie jeszcze bardziej chociaż nie przepadam za taką muzą ale czasem coś mnie najdzie i coś takiego mi sie spodoba
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum