Ra- moze Ty sie nie uważasz za nienormalnego, ale wg praw natury, taki jestes... natura, nie przewidywała, ze znajdą sie przypadki niezdolne do prowadzenia naturalnego życia typu samiec-samica, - dlatego moge smiało powiedziec, ze jestes odchyłem od normy, ze tak powiem, bez obrazy- zwyrodnialcem systemu, mając tu na mysli ze zyjesz samiec-samiec, my jako ludzie, tolerujemy to bo jestesmy " ludzmi" ale powinnismy wiedziec, ze to jest choroba i zwyrodnienie.
Ra- moze Ty sie nie uważasz za nienormalnego, ale wg praw natury, taki jestes... natura, nie przewidywała, ze znajdą sie przypadki niezdolne do prowadzenia naturalnego życia typu samiec-samica, - dlatego moge smiało powiedziec, ze jestes odchyłem od normy, ze tak powiem, bez obrazy- zwyrodnialcem systemu, mając tu na mysli ze zyjesz samiec-samiec, my jako ludzie, tolerujemy to bo jestesmy " ludzmi" ale powinnismy wiedziec, ze to jest choroba i zwyrodnienie.
podzielam twój pogląd, wszystko ok, moja orintacja to choroba, ale mnie to nie rusza, dobrze mi z tym i nie chcę nikogo do tego przekonywać
Cytat:
do mnie to????
ups, sorry
_________________ Then on that last day he breaks
And he stood tall
And he yelled... and he takes his life
Pomijam Wasz teorie, że homoseksualizm, to choroba - ok.
Czy jednak naprawdę uważacie tych ludzi za chorych? NIegodnych podania ręki, gorszych?
Zresztą nieważne.
in their name we die
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum