Mportalik - forum dyskusyjne Strona Główna Mportalik - forum dyskusyjne
Super forum młodzieżowe.

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: kamasutra
21-03-2008, 21:23
PRZECENY!
Autor Wiadomość
Gabi 
Zasłużeni
Szara Eminencja

Wysłany: 20-06-2008, 06:36   

Ciuchy z H&M bardzo szybko tracą u mnie kolor, mimo, że piorę je w normalnym proszku i normalnej wodzie.
Zara też nie jest warta swojej ceny :/
http://www.youtube.com/watch?v=i7j7ISmFdNA

Znak zodiaku: panna

**MJ** 
Moderator

Wysłany: 20-06-2008, 10:48   

spodnie za 39 przecenione ze 199 ^^
w dodatku zajebiste :)

paradies 
Alles ist Unsinn!

Imię: Katarzyna
Wysłany: 20-06-2008, 14:08   

widocznie nie umiesz chodzic w ciuchach ze po tak krotkim czasie ci sie rwia! albo kupujesz w najbardziej dziadoskich sklepach jakie sa.Moj tshirt z NIKE do tej pory jest caly,nawet sie nie rozciagnal.
"My ludzie umieramy na samą myśl o miłościach, które przepadły na zawsze, o chwilach które mogłyby być piękne a nie były, o skarbach, które mogłyby być odkryte, ale pozostały na zawsze niewidoczne pod piaskami. Obawiamy się sięgać po swoje największe marzenia, ponieważ wydaje nam się, że nie jesteśmy ich godni, lub że nigdy nam się to nie uda. "
  Znak zodiaku: baran

Darn 
Zasłużeni

Wysłany: 20-06-2008, 14:21   

paradies napisał/a:
widocznie nie umiesz chodzic w ciuchach

To tego trzeba się uczyć?

Alicja 
+++++
Dziewczyna Juny

Imię: Alicja
Wysłany: 20-06-2008, 16:51   

Darn napisał/a:
To tego trzeba się uczyć?

No żeby się nie rozciągnął to nie wolno dopuścić do tego, żeby zmieniał pierwotne ułożenie. :D Ja kupiłam sweterek H&M kiedyś, co prawda w ciucholandzie, ale był w bardzo dobrym stanie, a po kilku tygodniach wyglądał jak szmata. Ale na przykład bluzki, które przysyła mi ciotka z Kanady (made in Tajwan) trzymają się długo, chociaż są dość tanie.
Firmowe jeansy stosunkowo szybko mi się przecierają, a jeansy które kupiłam na targu za równowartość 1/4 ceny firmówek noszę i noszę, nawet koloru nie straciły.

Jeśli chodzi o przeceny to mam nadzieję upolować coś w sierpniu w Danii, co tam jak pisze "przecena" to faktyczni jest to przecena, a nie tak jak tutaj, gdzie na szybie wystawowej pisze: "-50%", a w sklepie okazuje się, że jest góra 10% mniej i są to jakieś groszowe sprawy.

Znak zodiaku: koziorozec

paradies 
Alles ist Unsinn!

Imię: Katarzyna
Wysłany: 20-06-2008, 18:12   

nie ze trzeba sie uczyc,ale jak ktos nie szanuje ciuchow to niech sie nie spodziewa ze mu dlugo posluza ....jezeli chodzi w nich non-stop,nawet do ogrodka,to raczej taki ciuch dlugo nie wytrwa!
"My ludzie umieramy na samą myśl o miłościach, które przepadły na zawsze, o chwilach które mogłyby być piękne a nie były, o skarbach, które mogłyby być odkryte, ale pozostały na zawsze niewidoczne pod piaskami. Obawiamy się sięgać po swoje największe marzenia, ponieważ wydaje nam się, że nie jesteśmy ich godni, lub że nigdy nam się to nie uda. "

leisure 

Imię: olek
Wysłany: 20-06-2008, 18:53   

paradies napisał/a:
widocznie nie umiesz chodzic w ciuchach
:D taaak, to jest możliwe.

paradies napisał/a:
Moj tshirt z NIKE
:559: Skąd ten tshirt??!!

A w ogóle to kocham cię! Kimkolwiek jesteś xD

Alicja 
+++++
Dziewczyna Juny

Wysłany: 20-06-2008, 18:56   

paradies napisał/a:
nie ze trzeba sie uczyc,ale jak ktos nie szanuje ciuchow to niech sie nie spodziewa ze mu dlugo posluza ....jezeli chodzi w nich non-stop,nawet do ogrodka,to raczej taki ciuch dlugo nie wytrwa!

Ciuchy są od tego, żeby je nosić, a nie żeby je oszczędzać i zakładać tylko jak wychodzi się do ludzi i powinny być tak zrobione żeby można było je nosić częściej niż przez 5 godzin raz w tygodniu.

Gabi 
Zasłużeni
Szara Eminencja

Wysłany: 21-06-2008, 09:10   

Alicja napisał/a:
Jeśli chodzi o przeceny to mam nadzieję upolować coś w sierpniu w Danii, co tam jak pisze "przecena" to faktyczni jest to przecena, a nie tak jak tutaj, gdzie na szybie wystawowej pisze: "-50%", a w sklepie okazuje się, że jest góra 10% mniej i są to jakieś groszowe sprawy.

Ala, będę miała do Ciebie sprawę, bo w Danii są fajne firmy z ciuchami i butami. xD
http://www.youtube.com/watch?v=i7j7ISmFdNA

Znak zodiaku: panna

Alicja 
+++++
Dziewczyna Juny

Wysłany: 21-06-2008, 16:12   

Gabi napisał/a:
Ala, będę miała do Ciebie sprawę, bo w Danii są fajne firmy z ciuchami i butami. xD

Spoko. ^^ Powiedz tylko słowo. :D

Piotrek

Dołaczył: Dawno

Odpowiedz do tematu