Imię: Katarzyna
Wiek: 18 Dołączyła: 18 Cze 2008 Posty: 1246 Skąd: z raju...
Wysłany: 20-06-2008, 14:08
widocznie nie umiesz chodzic w ciuchach ze po tak krotkim czasie ci sie rwia! albo kupujesz w najbardziej dziadoskich sklepach jakie sa.Moj tshirt z NIKE do tej pory jest caly,nawet sie nie rozciagnal.
_________________ "My ludzie umieramy na samą myśl o miłościach, które przepadły na zawsze, o chwilach które mogłyby być piękne a nie były, o skarbach, które mogłyby być odkryte, ale pozostały na zawsze niewidoczne pod piaskami. Obawiamy się sięgać po swoje największe marzenia, ponieważ wydaje nam się, że nie jesteśmy ich godni, lub że nigdy nam się to nie uda. "
No żeby się nie rozciągnął to nie wolno dopuścić do tego, żeby zmieniał pierwotne ułożenie. Ja kupiłam sweterek H&M kiedyś, co prawda w ciucholandzie, ale był w bardzo dobrym stanie, a po kilku tygodniach wyglądał jak szmata. Ale na przykład bluzki, które przysyła mi ciotka z Kanady (made in Tajwan) trzymają się długo, chociaż są dość tanie.
Firmowe jeansy stosunkowo szybko mi się przecierają, a jeansy które kupiłam na targu za równowartość 1/4 ceny firmówek noszę i noszę, nawet koloru nie straciły.
Jeśli chodzi o przeceny to mam nadzieję upolować coś w sierpniu w Danii, co tam jak pisze "przecena" to faktyczni jest to przecena, a nie tak jak tutaj, gdzie na szybie wystawowej pisze: "-50%", a w sklepie okazuje się, że jest góra 10% mniej i są to jakieś groszowe sprawy.
_________________ "Taka już jest niewiasta, lubieżności pełna. I w chuci nienasycona. Jak świat światem, tak było i tak będzie in saecula saeculorum."
Imię: Katarzyna
Wiek: 18 Dołączyła: 18 Cze 2008 Posty: 1246 Skąd: z raju...
Wysłany: 20-06-2008, 18:12
nie ze trzeba sie uczyc,ale jak ktos nie szanuje ciuchow to niech sie nie spodziewa ze mu dlugo posluza ....jezeli chodzi w nich non-stop,nawet do ogrodka,to raczej taki ciuch dlugo nie wytrwa!
_________________ "My ludzie umieramy na samą myśl o miłościach, które przepadły na zawsze, o chwilach które mogłyby być piękne a nie były, o skarbach, które mogłyby być odkryte, ale pozostały na zawsze niewidoczne pod piaskami. Obawiamy się sięgać po swoje największe marzenia, ponieważ wydaje nam się, że nie jesteśmy ich godni, lub że nigdy nam się to nie uda. "
nie ze trzeba sie uczyc,ale jak ktos nie szanuje ciuchow to niech sie nie spodziewa ze mu dlugo posluza ....jezeli chodzi w nich non-stop,nawet do ogrodka,to raczej taki ciuch dlugo nie wytrwa!
Ciuchy są od tego, żeby je nosić, a nie żeby je oszczędzać i zakładać tylko jak wychodzi się do ludzi i powinny być tak zrobione żeby można było je nosić częściej niż przez 5 godzin raz w tygodniu.
_________________ "Taka już jest niewiasta, lubieżności pełna. I w chuci nienasycona. Jak świat światem, tak było i tak będzie in saecula saeculorum."
Wysłany: 21-06-2008, 09:10
Alicja napisał/a:
Jeśli chodzi o przeceny to mam nadzieję upolować coś w sierpniu w Danii, co tam jak pisze "przecena" to faktyczni jest to przecena, a nie tak jak tutaj, gdzie na szybie wystawowej pisze: "-50%", a w sklepie okazuje się, że jest góra 10% mniej i są to jakieś groszowe sprawy.
Ala, będę miała do Ciebie sprawę, bo w Danii są fajne firmy z ciuchami i butami. xD
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum