Leo Beenhakker od 11 lipca 2006 roku jest selekcjonerem reprezentacji Polski.
Co sądzicie o tym selekcjonerze reprezentacji Polski?
Jesteście zadowoleni ze to on jest trenerem polaków?
A może widzieliście kogoś innego na tym stanowisku?
_________________ Więc może mam Ci za rapować żebyś kochał mnie ponad to?
Nie będę miłością Twojego życia,choćbym zdołała podpalić oceany.
Leo Beenhakker... człowiek sukcesu... do czasu jego przygody z polska reprezentacja... no a z gówna złota sie nie zrobi... wiec on z polskich "graczy" dobrych piłkarzy nie zrobi... ja mu radze odejsc a na jego miejsce widze znanego Ryszarda Pogruszke...
taa... a do czego mogli bysmy dojsc? a co do polskich graczy to oni sa wigle na jakims poziomie? oprucz Boruca, Rogera i Smolarka... ci to maja poziom nie tak jak Krzynowek.... dostaje piłke i wtrybuny i znowu dostaje piłke i znowu w trybuny... on chyba lubi kibicow ze im tak piłki oddaje....
Nie kazdemu się udaje mu się nie udało, powiedzmy sobie prawde za dużo oczekiwań.
Smolarek wielki gracz ale gdzie był?
W pierwszym meczu nie było go widać;/
Why? napisał/a:
taa... a do czego mogli bysmy dojsc?
Trzeba wierzyc w wygraną.
a co do Leo wielki człowiek i wielki trener.
Zrobił wszyskto co do niego należało.
Wypowiedz Leo Beenhakkera
Jedyną osobą odpowiedzialną, za to, co wydarzyło się na turnieju jestem ja i oczywiście całą odpowiedzialność biorę na siebie - powiedział podczas wtorkowej konferencji prasowej, dzień po porażce z Chorwacją i odpadnięciu w grupie z finałów mistrzostw Europy. - Jestem gotów odejść, pod warunkiem, że po tym będzie gwarancja na to, że ta reprezentacja będzie miała zawodników pokroju Fernando Torresa, Davida Villi i Ruuda van Nistelrooya. Jeśli jednak nie będzie miała, to potrzebne są rozwiązania systemowe. I w tym jestem w stanie pomóc - zadeklarował.
Reszta wywiadu tutaj:
wywiad
_________________ Więc może mam Ci za rapować żebyś kochał mnie ponad to?
Nie będę miłością Twojego życia,choćbym zdołała podpalić oceany.
Ostatnio zmieniony przez kamasutra 17-06-2008, 15:45, w całości zmieniany 1 raz
Leo Beenhakker... człowiek sukcesu... do czasu jego przygody z polska reprezentacja... no a z gówna złota sie nie zrobi... wiec on z polskich "graczy" dobrych piłkarzy nie zrobi... ja mu radze odejsc a na jego miejsce widze znanego Ryszarda Pogruszke...
Ooo... I znów mój ulubieniec Człowieku czy Ty zacząłeś Polsce kibicować od meczu na EURO z Niemcami? Ja widzę dużo pozytywnego w grze naszej reprezentacji odkąd jej szkoleniowcem został Leo. Radzisz mu odejść? To mu sms'a napisz. A ja w jego miejsce widzę Rysia z Klanu. Też znany nieprawdaż?
Why? napisał/a:
kogos takiego niema...
Jak nie ma? Znalazłem nawet kilku w książce telefonicznej . Chcesz do nich numery? Może im złożysz propozycję objęcia polskiej reprezentacji.
Why? napisał/a:
to oni sa wigle na jakims poziomie?
Why? napisał/a:
oprucz Boruca, Rogera i Smolarka... ci to maja poziom
No to mają ten poziom czy nie? Bo już się zgubiłem
Why? napisał/a:
Krzynowek.... dostaje piłke i wtrybuny i znowu dostaje piłke i znowu w trybuny... on chyba lubi kibicow ze im tak piłki oddaje....
I w trybuny, i w trybuny itd.
Lubi bo mi też jedną podarował w dodatku z autografem:D
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum