Imię: Albert Fish
Wysłany: 07-05-2008, 21:01
Cytat:
Ciekawa jestem jak się jeździ na roweŻe, bo jeszcze nie miałam okazji spróbować. Powiesz coś więcej o tym nowym sporcie??
Czy wy musicie w ten sposób zwracać się do każdego nowego który ma jakieś pytanie?? Nie chcesz pomóc nie pisz.
Każdego nowego gnoicie i pokazujecie mu że tu nie jego miejsce.
Imię: Agnieszka
Wysłany: 07-05-2008, 21:17
fobia napisał/a:
Czy wy musicie w ten sposób zwracać się do każdego nowego który ma jakieś pytanie?? Nie chcesz pomóc nie pisz.
Każdego nowego gnoicie i pokazujecie mu że tu nie jego miejsce.
Areczku tu nikt o nic się nie pytał i nie oczekiwał pomocy o ile nie zauważyłeś.
W porównaniu z waszym zachowaniem to jest raczej nic.
Przykro mi akurat tu to nie pasowało .
Imię: Albert Fish
Wysłany: 07-05-2008, 21:27
Cytat:
Areczku tu nikt o nic się nie pytał i nie oczekiwał pomocy o ile nie zauważyłeś.
W porównaniu z waszym zachowaniem to jest raczej nic.
Przykro mi akurat tu to nie pasowało .
Tak ogólnie to miało być bez pierwszej linijki, ale po alkoholu czasem mi kursor skacze.
Mniejsza z tym.
Chłopak zrobił małego orta, a Ty miast go po ciuchu poprawić, wyśmiewasz się z niego i szydzisz. Myślisz, że jest mu miło? Że będzie chciał tu wrócić? Pomyśl, że po drugiej stronie też siedzi człowiek, że jest mu smutno kiedy bezczelnie się z niego wyśmiewasz. Może ma dysortografie, ma prawo robić błędy?
Imię: Agnieszka
Wysłany: 07-05-2008, 21:32
fobia napisał/a:
Chłopak zrobił małego orta, a Ty miast go po ciuchu poprawić, wyśmiewasz się z niego i szydzisz. Myślisz, że jest mu miło? Że będzie chciał tu wrócić? Pomyśl, że po drugiej stronie też siedzi człowiek, że jest mu smutno kiedy bezczelnie się z niego wyśmiewasz. Może ma dysortografie, ma prawo robić błędy?
skacze na skakance która liczy skoki i kalorie ;p
robie rowerki i nożyce nogami.
i w sumie koniec.
jestem leniwa.
kiedyś jeździłam na rolkach i rowerze, teraz już mniej.
_________________ Życie to 10% tego, co nam się przydarza i 90% tego, jak na to reagujemy. Nasze podejście jest wszystkim. Nie ma innego wyjścia. Koniecznie musisz się dobrze bawić.
Oprócz biegania, roweru i pływania zainteresowała mnie strzelnica (Strzelnica Kobra - jedyna w krk, w której nie trzeba należeć do klubu... ) Fajny sport, daje satysfakcje jeśli odda się celny strzał. Ogólnie polecam jako alternatywę dla tych co nie lubią sportów zespołowych
Ja bardzo się ostanio zainteresowałem sportami wodnymi. na surfing w polsce nie ma warunków- skutery wodne to w ogóle jakiś finansowy koszmar. ale odkryłem wake i Kitesurfing - w tym roku jade na obóz (jesli kogoś to interesuje to do szkółki www.kitecenter.pl)
mam nadzieję, że nie bede żałował
na codzień to duzo śmigam na rowerze a w zimie snowboard
_________________ co to jest 10 nieudaczników i Boruc?:)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum