Ja naszczê¶cie nie mam nic wypuk³ego, co wypuk³e byc nie powinno ;P Raczej nie pokazujê brzucha, poza pla¿±, z powodu mojego zami³owania do sukienek. Wolê pokazywaæ nogi
Nie lubie pokazywac swojego brzucha..
Nic mi nie odstaje, nie mam nadmiaru... a ostatnio wrecz braki.. ale nie komfortowe zupelnie dla mnie jest lazenie z odslonietym brzuchem...
Nie lubie swoje brzucha na tyle by chciec go pokazywac.
Wole pokazac nogi ^^
Jak kto¶ lubi, niech pokazuje. Ja nie jestem za. Kojarzy mi siê to z przykrótkimi bluzeczkami i biodrówkami zsuniêtymi o wieleeee za nisko.
Za to na pla¿y jestem jak najbardziej za odkrywaniem brzucha, bo nie lubiê jednoczê¶ciowych strojów k±pielowych:>
_________________ ¯ycie to 10% tego, co nam siê przydarza i 90% tego, jak na to reagujemy. Nasze podej¶cie jest wszystkim. Nie ma innego wyj¶cia. Koniecznie musisz siê dobrze bawiæ.
Imiê: Agnieszka
Do³±czy³a: 27 Sie 2005 Posty: 9547
Wys³any: 17-05-2008, 19:13
¯aden ods³oniêty brzuch w moim wypadku, po pierwsze ¼le siê tak czuje, po drugie ¼le mi siê to kojarzy, po trzecie nie jest na tyle ³adny ¿eby go pokazywaæ.
¯aden ods³oniêty brzuch w moim wypadku, po pierwsze ¼le siê tak czuje, po drugie ¼le mi siê to kojarzy, po trzecie nie jest na tyle ³adny ¿eby go pokazywaæ.
Identycznie.
Gryzie mnie w oczy obraz dziewczêcia z go³ym brzuchem, albo jeszcze lepiej doros³ej kobiety. Nale¿y wiedzieæ co mo¿na, a czego nie mo¿na. Najbardziej bawi± mnie kobiety w ¶rednim wieku z brzuchem wiêkszym ni¿ piersi i obcis³± bluzk±. Wygl±da to cudnie. xD
_________________ Black is like the silence of the body after death, the close of life.
Kandinsky
Wys³any: 18-05-2008, 14:05
Brzuch jest jedn± z trudniejszych rzeczy do pokazania, oczywi¶cie chodzi mi o to ¿eby pokazaæ brzuch a przy tym wygl±daæ nie jak niegrzeczna dziewczynka ze wsi. Mam fajny brzuch, ale tylko dwie rzeczy w których mimo ze s± krótkie czujê siê dobrze. Ods³anianie brzucha nie lezy w moim zwyczaju
_________________ Kiedy ludzie s± tego samego zdania co ja, mam wra¿enie ¿e siê pomyli³em - O. Wilde
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum