Ja lubiê jak kobieta ma w³osy tak min do barków a max do ³okci, ³adnie siê wtedy prezentuje.
to prawda,ale do tego tzreba miec jeszcze zadbane w³osy
Nie lubie krótkich w³osów u dziewczyn, no chyba ze kto¶ w tym ³adnie wygl±da to ok.
sama bym siê tak nie obcie³a nie rozumiem dlaczego duzo kobiet w wieku mojej mamy jets krótko obciêtych o_O
_________________ Pewnej nocy ksiê¿yc, widz±c jej samotno¶æ, zapyta³:
- Nie mêczy Ciê to czekanie?
- Trochê. Ale nie mogê siê poddaæ...
ja osobiscie mam wlosy do ramion i nigdy nie chcialabym miec krotkich,moje wlosy nie nadaja sie nawet zeby je sciac,mam za bardzo puszyste
uwazam ze ktrotkie wlosy sa tylko dla facetow a dlugie dla dziewczyn.
_________________ "My ludzie umieramy na sam± my¶l o mi³o¶ciach, które przepad³y na zawsze, o chwilach które mog³yby byæ piêkne a nie by³y, o skarbach, które mog³yby byæ odkryte, ale pozosta³y na zawsze niewidoczne pod piaskami. Obawiamy siê siêgaæ po swoje najwiêksze marzenia, poniewa¿ wydaje nam siê, ¿e nie jeste¶my ich godni, lub ¿e nigdy nam siê to nie uda. "
Wys³any: 17-07-2008, 22:42
Alicja napisa³/a:
A ja sobie nigdy nie ufarbujê, o.
Gretkowska wygl±da bardzo fajnie z siwymi w³osami.
Ale na to trzeba mieæ resztê warunków odpowiedni±, tak, ¿eby nie sprawiaæ wra¿enia osoby po prostu zaniedbanej (w ¿adnym wypadku nie pijê do Ciebie, Alice )
paradies napisa³/a:
uwazam ze ktrotkie wlosy sa tylko dla facetow a dlugie dla dziewczyn.
to jest moje zdanie,a co ty o tym myslisz,ma³o mnie obchodzi...
_________________ "My ludzie umieramy na sam± my¶l o mi³o¶ciach, które przepad³y na zawsze, o chwilach które mog³yby byæ piêkne a nie by³y, o skarbach, które mog³yby byæ odkryte, ale pozosta³y na zawsze niewidoczne pod piaskami. Obawiamy siê siêgaæ po swoje najwiêksze marzenia, poniewa¿ wydaje nam siê, ¿e nie jeste¶my ich godni, lub ¿e nigdy nam siê to nie uda. "
po to siedze bo mi sie tak podoba,i to tylko moja sprawa.
Mam kole¿ankê, która jaki¶ czas temu mia³a w³osy do ramion. I obciê³a siê na prawie ³yso, tak gdzie¶ na cm. I wygl±da nawet teraz cudownie, bo jest piêkna i ma ¶liczna twarz. £adnemu we wszystkim ³adnie.
Osobi¶cie uwa¿am ,¿e d³ugo¶æ nie ma znaczenia, byleby pasowa³a do twarzy.
_________________ Taki przewrotny i ambiwalentny Ikar.
Wys³any: 21-09-2008, 13:45
Krótkie w³osy staj± siê naprawdê trendi.
Bardzo podoba mi siê ch³opiêca fryzurka Beckhamowej, pasuje do niej.
My¶lê jednak, ¿e dziewczyny, które jeszcze niedawno kopiowa³y jej boba, do takiej d³ugo¶ci siê nie posun±, z braku odwagi.
Generalnie, z tego co obserwujê, na Zachodzie coraz popularniejsze s± skrajno¶ci - albo d³ugie w³osy, albo megakrótkie.
Ja teraz zapuszczam, ¿eby fajnie wygl±da³y do kapelusza.
http://eastern-look.blogs...cute-dress.html - ona wygl±da w tej fryzurce ¶licznie.
A ja chcê zapu¶ciæ takie:
http://www.styleclicker.n...openhagen-2.jpg
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum