Jejku...
Ludzie ! czy wy się ograniczacie tylko i wyłącznie do kapel z 2000 roku ? rodem mtv ?
Ev-ce nie jest ciekawe,teksty sa tak wyssane z palca żeby zaspiewać,odbębnic i zdołować,i prosic o wiecej.Czy juz zapomnieliscie o takich kapelach jak Joy Division,The Sisters of MErcy,The Cure czy chociażby niezastąpiony The Gathering ?
Hmm... właśnie przez przypadek znalazłam to w temacie najlepsze albumy:
vampiria napisał/a:
Jejku...
Ludzie ! czy wy się ograniczacie tylko i wyłącznie do kapel z 2000 roku ? rodem mtv ?
Ev-ce nie jest ciekawe,teksty sa tak wyssane z palca żeby zaspiewać,odbębnic i zdołować,i prosic o wiecej.Czy juz zapomnieliscie o takich kapelach jak Joy Division,The Sisters of MErcy,The Cure czy chociażby niezastąpiony The Gathering ?
Hmm... właśnie przez przypadek znalazłam to w temacie najlepsze albumy:
Imię: Ankh
Wysłany: 24-10-2007, 18:50
Co w tym złego że tak napisałam ? Ja nie ograniczam się do kapel rodem MTV,gdy zaś lubiałam Ev-ce nie był jeszcze komercyjny.
A ciekawe czy fan Ev-ce słuchał płyty pt "Not for your ears" czy jedynie tej nowej ?
Zacznijmy od tego.
Owszem co do tej kapeli lubiałam ich,dopóki nie wyszukałam sobie kilku innych teraz Ev-ce chowa się w śmietnik,a pani Lee robi wszystko dla pieniążków jak Pani Tarja Turunen żadnego uroku w tym nie widze.Ejmen.
_________________ Sweet oblivion ... now I am back,
Sweet oblivion ...
Where did I been ?
Sad oblivion ...
Nothing is like before
wersja bez LP jest trzy razy lepsza, w mojej opinii.
kilka balladek fajnych, choć przesłodzonych. call me when you're sober w miarę mi się podoba (jako piosenka, nie płyta)
Imię: Agnieszka
Wysłany: 10-05-2008, 17:38
oleszkowicz10
6. Obrażanie innych użytkowników forum (szydzenie z userów, używanie wulgaryzmów pod adresem innych userów, itp) oraz prowokowanie sytuacji konfliktowych jest stanowczo zabronione.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum