bardzo przepraszam... ale juz lepiej jak widzi sie 2 dziewczyny lizace niz 2 chłopów...
powinno sie ich tepic...
widz,i nie widzi, ich zycie.
Ale czemu ich dzielisz?
W takim bądz razie les też powinno się tepić
Ja tam sądze że to normalni ludzie
Zapomniłam dodac ze facetów podnieca w jakiś sposób dwie liżace sie dziewczyny.
_________________ Nawet nie wiesz, że wcale nie proszę o więcej niż możesz mi dać.
Po prostu się pojaw. Przemknij mi przez życie i daj do zrozumienia,że cokolwiek ma jeszcze sens.
Problem w tym, że prawdopodobnie w ogóle nie istniejesz.
geje to geje... obsrane kijki i te sprawy... adziewczyny zabaweczki i inne bajery
głupie pojęcie homo to homo !
Pierdole**** takie dzielenie o_O
co to za róznica czy baba z baba, czy facet z facetem jeden pies
_________________ Nawet nie wiesz, że wcale nie proszę o więcej niż możesz mi dać.
Po prostu się pojaw. Przemknij mi przez życie i daj do zrozumienia,że cokolwiek ma jeszcze sens.
nie prawda... lepiej miec 2 mamy niz 2 tatków... geje to zło
lepiej ,nie lepiej jak dla mnie to w ogóle dzieci nie powinny miec takich rodziców sa wyśmiewane i pokrzywdzone!
Tym, że widać niektórzy panowie lubią sobie te drugie pooglądać w akcji i marzą o trójkąciku
własnie dobrze ze mi o tym przypomniałas!
geje to geje... obsrane kijki i te sprawy... adziewczyny zabaweczki i inne bajer
Człowieku jesteś tak boleśnie prosty, że aż oczy bolą.
Naprawdę sądzisz, że dwie lesbijki zainteresują się nie dość, że homofobem to jeszcze facetem???
Cytat:
nie prawda... lepiej miec 2 mamy niz 2 tatków... geje to zło
Z psychologicznego punktu widzenia nie ma żadnej róznicy.
Tylko istnieje w Twojej homofobicznej głowie.
[ Dodano: 06-05-2008, 11:05 ]
a tak wogle to w dupach im sie poprzewracało... slubow im sie zachciało... pedały... i jeszcze niewinne dzieci do tego wciagac... powinno ich sie leczyc kijami...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum