zaraz zmienie
jak gdzieś się walnełam to pisac bo czasem prostu szukalam a czasem po datach urodzin
_________________ Nawet nie wiesz, że wcale nie proszę o więcej niż możesz mi dać.
Po prostu się pojaw. Przemknij mi przez życie i daj do zrozumienia,że cokolwiek ma jeszcze sens.
Problem w tym, że prawdopodobnie w ogóle nie istniejesz.
Powodzeniaaaaa:) Mi również udziela się maturalna atmosfera, już klika nocy z rzędu śni mi się że dostaję arkusz, mam pisać coś o Bogurodzicy, nerwy mnie zjadają, pożeram długopis i się budzę.
A przecież ja już dawno po maturzeee.
I tak zdacie, wiem to, w końcu z mportala jesteście :*
_________________ Życie to 10% tego, co nam się przydarza i 90% tego, jak na to reagujemy. Nasze podejście jest wszystkim. Nie ma innego wyjścia. Koniecznie musisz się dobrze bawić.
mi też życzcie!
na 14 maja.
studenci piszą maturę
wierzący mogą się pomodlić.
za Caessę i caessowego kumpla Leśnego. aby dobrymi Bobami Budowniczymi mogli zostać.
dziękuję.
i tegoroczni maturzysci: bez stresów. matura nie jest zła. powodzenia, świeżych umysłów itd.
_________________ poznam Cię po zapachu snów, po tęsknocie w Twoich oczach, którą gasi widok mój
mi też życzcie!
na 14 maja.
studenci piszą maturę
wierzący mogą się pomodlić.
Powodzenia ;D! :*
_________________ Nawet nie wiesz, że wcale nie proszę o więcej niż możesz mi dać.
Po prostu się pojaw. Przemknij mi przez życie i daj do zrozumienia,że cokolwiek ma jeszcze sens.
Problem w tym, że prawdopodobnie w ogóle nie istniejesz.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum