moglby mi ktos rozwiazac pewne zadania? bylbym bardzo wdzieczny
chodzi o zadanie 9 z 10 trzy przyklady, 15, 19,20,24,26.z namty jestem nemo wiec bardzo prosze o pomoc;)
-------------------------------------------------------------------
nie chodzi mi o same wyniki ale o cale dzialania;/
nie wiem jakim cudem mamy Ci to tutaj napisać
jakbym nawet chciała napsiac 24 do kwadratu to nie idzie walnac tu tego ;/
Nie lubie matematyki o_O
jakkolwiek napisał/a:
Sam sie ucz, bo matury nie zdasz.
moze nie zdaje matmy na maturze
_________________ Nawet nie wiesz, że wcale nie proszę o więcej niż możesz mi dać.
Po prostu się pojaw. Przemknij mi przez życie i daj do zrozumienia,że cokolwiek ma jeszcze sens.
Problem w tym, że prawdopodobnie w ogóle nie istniejesz.
Ostatnio zmieniony przez kamasutra 03-05-2008, 15:07, w całości zmieniany 1 raz
Matura z matmy jest obowiązkowa. Tj. będzie jak on będzie zdawał.
a skad wiesz ;D?
ma wypisany wiek?
czy w ksiażce gdzieś jets napsiane?
Jesli tak to mu współczuje
Cytat:
chodzisz do technikum ekonomicznego i nie wiesz jak sie na "kompjuterze" zaznacza potęgi ?
wiem ale podchodze do tego inaczej
Cytat:
Matma jest obowiazkowa od 2010 a te zadania nie wyglądają jakby były z II lub III kl szkoły średniej.
ales Ty mądry.
[ Dodano: 03-05-2008, 16:17 ]
Jesli nikt mu nie chce pomóc to nie pisać !
_________________ Nawet nie wiesz, że wcale nie proszę o więcej niż możesz mi dać.
Po prostu się pojaw. Przemknij mi przez życie i daj do zrozumienia,że cokolwiek ma jeszcze sens.
Problem w tym, że prawdopodobnie w ogóle nie istniejesz.
kamasutra, sama pisałaś, a nie chcesz mu pomóc. A zadania nie wyglądają na liceum, jak Alan powiedział z resztą, więc matura z matmy go obejmuje.
Nabiła, a innym nie pozwala.
_________________ Ostatnio trochę OTuję o penisie!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum