Imię: Albert Fish
Wysłany: 01-05-2008, 09:34
Eva napisał/a:
że związki, w których kobieta ma wyższe wykształcenie od faceta z reguły się nie udają.
Mój ojciec skończył zawodówkę, a matka 2 kierunki studiów. W tym roku 20lecie ślubu.
Tak patrząc na ich stan wiedzy to ojca jest chyba większy. Był taki okres, że czytał po 8 książek tygodniowo przez kilka lat.
Wysłany: 01-05-2008, 17:04
Eva napisał/a:
Kumpela studiująca socjologię powiedziała mi, że naukowo udowodniono, że związki, w których kobieta ma wyższe wykształcenie od faceta z reguły się nie udają.
Eva napisał/a:
Kumpela studiująca socjologię powiedziała mi, że naukowo udowodniono, że związki, w których kobieta ma wyższe wykształcenie od faceta z reguły się nie udają.
Chciałabym zobaczyć te badania.
Słyszałam o tym. Kobiety są ambitne i nie lubią jak facet zostaje w tyle. Ale tu chodzi nie tylko o samo wykształcenie ale też o poziom inteligencji.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum