Imię: Aneta
Wysłany: 05-08-2008, 11:00
Mam fioła na puncie tlenu. Cały czas mam wrażenie, że jest go za mało xD.
Włączanie tv, przelecę po programach i wyłączam.
Obgryzanie wargi przy nauce.
Robienie głupich min, jak jestem zdenerwowana.
_________________ "A żyć możesz tylko dzięki temu, za co mógłbyś umrzeć".
Za ukochaną, przyszłą ojczyznę.
Imię: Michał
Wysłany: 05-08-2008, 16:47
Fobia prześladowcza czy tak jakoś. Mimo że staram się walczyć z takimi myślami, wydaje mi się, że moi rodzice znają wszystkie moje tajemnice. Wiedzą na jakie strony wchodzę i co czytam. Codziennie kasuję historię w Mozilli niezależnie od tego na jakie strony wchodziłem . Kiedy sie nudzę, to jem .
Mam obsesję na punkcie swojej torby, portfela, telefonu i innych bardzo osobistych rzeczy. Wręcz nie znoszę kiedy ktokolwiek dotyka moich rzeczy, tym bardziej w nich grzebie, przegląda, czyta. Czuje się tak jakby ktoś grzebał w moim życiu. Aż mnie nosi wtedy.
_________________ Taki przewrotny i ambiwalentny Ikar.
Imię: Magda
Wiek: 16 Dołączyła: 03 Sie 2008 Posty: 109 Skąd: tyle hałasu
Wysłany: 05-08-2008, 20:36
ja mam obsesję na pnkcie mojego eks wmawiam sobie że nic do niego nie czuję, ale codzinnie wchodzę na jego fotkę i jego dziewczyn i jestem chorobliwie zazdrosna choć wiem że to palant i powinnam zapomnieć! ;/
_________________ Już serce
zaczęło się żywiej to nam sie nie śniło
coś sie zaczęło a coś się skończyło
zaczarowana bajka bez końca
niech trwa...
Mam, na punkcie pewnego chłopaka. Nie mija, jest i już.
Nadal mam obsesje na punkcie Ł.
nadal oglądam jego zdjęcia itp.
Ja nie chce zapomnieć...
_________________ Nawet nie wiesz, że wcale nie proszę o więcej niż możesz mi dać.
Po prostu się pojaw. Przemknij mi przez życie i daj do zrozumienia,że cokolwiek ma jeszcze sens.
Problem w tym, że prawdopodobnie w ogóle nie istniejesz.
Mam obsesję na punkcie telefonu, nie umiem się bez niego ruszyć.
Codziennie muszę - nawet przez moment zajrzeć na GG.
Mam obsesję na punkcie balsamu kokosowego do ust - co chwilę bym się tym smarowała .
Imię: Katarzyna
Wiek: 18 Dołączyła: 18 Cze 2008 Posty: 1246 Skąd: z raju...
Wysłany: 15-08-2008, 08:10
co chwila sprawdzam nk i forum.
_________________ "My ludzie umieramy na samą myśl o miłościach, które przepadły na zawsze, o chwilach które mogłyby być piękne a nie były, o skarbach, które mogłyby być odkryte, ale pozostały na zawsze niewidoczne pod piaskami. Obawiamy się sięgać po swoje największe marzenia, ponieważ wydaje nam się, że nie jesteśmy ich godni, lub że nigdy nam się to nie uda. "
Imię: Anna
Wysłany: 17-08-2008, 21:04
Mam obsesję na punkcie samej siebie.
Jeżeli czytam jakąś książkę i dostrzegam np. w bohaterze cechy podobne do moich (szczytem wszystkiego był Stephan Dedalus z "Portretu artysty z czasów młodości" Jamesa Joyce'a - WYŁAM z uniesienia, czytając to).
Mam też obsesję na punkcie szukania osoby podobnej do mnie.
Ale nie takiej, jaką znam od 10 lat i sama ją stworzyłam (byłam dzieckiem-kreatorem : p co powiedziałam, to wszyscy robili; było we mnie coś ciekawego i każdy mnie naśladował), tylko takiej, która się taka stała będąc z dala ode mnie, czyli podobna w sposób naturalny.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum