Mam problem podobny co Caessa...wąska stopa, wysokie podbicie + dodatkowo dosyć duży rozmiar....przez to przez długi czas nie nosiłam w ogóle butów na obcasie, bo jak jakieś były które już pasowały to były tak brzydkie, że musiałabym być naprawdę zdesperowana by je kupić...teraz produkują już większe rozmiary i coraz ładniejszych butów, więc chodzę czasem z butach na obcasie, choć na co dzień bardziej cenię sobie wygodę, więc raczej noszenie takich butów jest u mnie od święta przy jakichś ważniejszych okazjach
_________________ "...we mgłę go wyprawiłam/ w deszcz co na rzęsach przysiadł/ samobójczymi kroplami/ żeby opaść i zniknąć/ wsiąknąć cieczą zieloną/ w spragnione ciało trawy/stoję niezmiernie sama/na nagiej obcej ziemi..."
a czemu ja nie moge dostac ;/
Dupa jak mi się podobają i sa na mnie to są drogie o_O
nie wiem albo ja mieszkam obok miasta gdzie nic nie ma..Boże poblogosław tych co buduja Galerie i Tesco!
_________________ Pewnej nocy księżyc, widząc jej samotność, zapytał:
- Nie męczy Cię to czekanie?
- Trochę. Ale nie mogę się poddać...
Buty nigdy nie są "za drogie". W życiu nie kupię więcej tanich, wysokich butów. Po 15 min chodzenia nogi odpadają. Nie mówiąc już o tandecie widocznej na kilometr.
Wysłany: 26-04-2008, 14:49
Wygoda buta zależy od wyprofilowania- mam świetne czarne kozaki z Deichmanna na następny sezon (hitem będzie wiązanie wzdłuż całego buta), obcas wynosi 10 cm, ale w ogóle się go nie czuje.
A ostatnio kupiłam sobie sandały na 7 cm obcasie i nie mogę się doczekać, aż zaprezentuję je światu
Na ogół jednak, jeśli już zakładam takie buty, to do torby biorę płaskie buty- mam takie wrażliwe stopy, że nigdy nie wiadomo, co się stanie, czy mnie coś nie obetrze, itd.
Na ogół jednak, jeśli już zakładam takie buty, to do torby biorę płaskie buty- mam takie wrażliwe stopy, że nigdy nie wiadomo, co się stanie, czy mnie coś nie obetrze, itd.
No i właśnie widać, że w Twojej torbie jest wszystko. Tak jak mówiłaś.
_________________ Król bezgranicznie kochał swą małżonkę, królową, a ona całym sercem kochała jego. Coś takiego musiało skończyć się nieszczęściem.
to zalezy dla kogo.
dla mojej rodziny to duzo.. tym bardziej na buty które nie założe czesto ,rozumiem na jakieś adidasy orginalne.
jakkolwiek napisał/a:
To przeciętna cena.
200 zł to przeciętna cena?
To ile jesteś wstanie wydac na buty na obcasie?
Moje buty na obcasie kosztowały 70 zł.. i z ledwościa znalazłam na moją stope.
patrzalam ostantio w jakimś sklepie takie na studniówke i kosztowały cos powyzej 200zł, az się przeraziłam ceną ;/
Chociaz pewnie masz racje ze aby miec buty wytrzymałe i dobre trzeba zapłacić dużo,
ale pewnie musiałabym je miec na długi czas.
[ Dodano: 26-04-2008, 22:16 ]
jakkolwiek napisał/a:
A nie mam kupy kasy.
nie wnikam chodzilo mi o tych co po prostu mają a nie o Ciebie.
jesli Cię uraziłam to przepraszam.
_________________ Pewnej nocy księżyc, widząc jej samotność, zapytał:
- Nie męczy Cię to czekanie?
- Trochę. Ale nie mogę się poddać...
Nie dałabym za buty 200 zł, bo zwyczajnie byłoby mi szkoda wydać tyle pieniędzy. 200 złotych mogę zainwestować w firmowe spodnie albo kurtkę zimową. Ewentualnie w firmowe adidasy, w których chodzę baaaaardzo długo. Wolałabym kupić tańsze buty i kilka innych rzeczy.
_________________ "Taka już jest niewiasta, lubieżności pełna. I w chuci nienasycona. Jak świat światem, tak było i tak będzie in saecula saeculorum."
Imię: Albert Fish
Wysłany: 27-04-2008, 00:45
dkf napisał/a:
Ale glaniki to już masz za 200zł jak nie więcej.
Nie przesadzajmy, 150zł kosztowały. I tak już mają dwa lata i sie praktycznie rozpadły, więc pochodzę jeszcze drugie dwa i trzeba będzie kupić kolejne.
Imię: Agnieszka
Wysłany: 27-04-2008, 01:20
fobia napisał/a:
Nie przesadzajmy, 150zł kosztowały. I tak już mają dwa lata i sie praktycznie rozpadły, więc pochodzę jeszcze drugie dwa i trzeba będzie kupić kolejne.
Tanio jak na glany. Nie wiem jak można chodzić w rozwalonych butach, głównie w zimie. Ale i tak glany się opłaca kupić.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum