Hehe widzę, że tu same młotki piszą ) Jakby ktoś był bardziej rozgranięty to by zauwazył ze to typowy zespół jak Feel czy inne podobne zespoły z większosci taki zespół wcale nie jest taki przereklamowy i wcale nie jest komerchą gdyby był komerchą to by juz dawno z większosci ich piosenek istniało by w teledyskach na pierwszym miejscach przebojów
[ Dodano: 25-04-2008, 16:43 ]
a co do Sumptuastic to nie tylko ich piosenka kołysanka bo mają wiecej piosenek i to nowych o wiele lepszych od kołyski;p
[ Dodano: 25-04-2008, 16:59 ]
jakkolwiek napisał/a:
RobsonICE, dajże spokój. to shit nie z tej ziemi. sluchasz, to sobie sluchaj, ale nie okazuj, ze jestes sfrustrowana nastolatka, jak ktos pisze, ze to chłam. Toż to ocieka tandetą.
jestem facetem nie nastolatką
_________________ Forum My place Forum My world Forum my home.
Aż takie złe nie jest
PiosenkI mogą być,jak dla mnie ale zawsze mogły by być lepsze...., ale jeszcze zobaczycie, że jak będzie spiewał ten zespół to tak będą te piosenki promowac, że każdy polubi...;)
_________________ Forum My place Forum My world Forum my home.
Aż takie złe nie jest
PiosenkI mogą być,jak dla mnie ale zawsze mogły by być lepsze...., ale jeszcze zobaczycie, że jak będzie spiewał ten zespół to tak będą te piosenki promowac, że każdy polubi...;)
ten zespół jest od dłuższego czasu na rynku polskim, i jakoś nie widac aby sie wybił.
co do ich piosenek nie sa złe..ale nie widze aby o tmy zespole pisali az tyle co np. o Dodzie.
_________________ Więc może mam Ci za rapować żebyś kochał mnie ponad to?
Nie będę miłością Twojego życia,choćbym zdołała podpalić oceany.
ten zespół jest od dłuższego czasu na rynku polskim, i jakoś nie widac aby sie wybił.
co do ich piosenek nie sa złe..ale nie widze aby o tmy zespole pisali az tyle co np. o Dodzie.
Zależy co kto uważa za wyznacznik dobrej muzyki. Ostatnimi czasy kultura masowa to tylko pop, hip-hop etc. Za dobrą muzykę uważam Pink Floydów, o których muzyce nie słychać na codzień w MTV czy Vivie. Nastały takie czasy, że właśnie najbardziej popularna jest muzyka w małym stopniu wartościowa, moim zdaniem, dlatego też nie kieruję się zdaniem mediów.
A i.. czy Doda mimo sławy jest dobrym muzykiem? Ma chociaż jeden ambitny tekst?
_________________ Król bezgranicznie kochał swą małżonkę, królową, a ona całym sercem kochała jego. Coś takiego musiało skończyć się nieszczęściem.
zależy co rozumiemy poprzez ambitny tekst, co do jej tekstów podobają mi się, jej glos tez jets dobry, pomijać jej styl bycia itp.
Według mnie jej teksty są trochę patetyczne i banalne. Ogólnie nie lubię takiego stylu.
Co do śpiewu to ogólnie też nie lubię wycia czy piosenek takich zrobionych w pięć minut i dobrych na "pięć minut", czyli jeden sezon.
Gdybyś kiedyś chciała zapoznać się z Pink Floydami to polecam płytę "The Dark Side of The Moon", z którą trochę się utożsamiam. Jednak jest to dołująca płyta, taka... mroczna/ psychodeliczna. ^^ Na codzień lepsza "Pulse", czyli zbiór lepszych piosenek z koncertu, ogólnie uważanego za dobry. Chociaż w sumie jak ktoś chce zapoznać się z PF to lepiej całą dyskografię poznać, bo każda płyta to jakby jeden muzyczny film. Słucha się od pierwszej piosenki do ostatniej mając wrażenie, że nie można tego rozerwać. I jeśli właśnie zapoznasz się z tym zespołem to będziesz wiedziała, jakie teksty uważam za ambitne.
_________________ Król bezgranicznie kochał swą małżonkę, królową, a ona całym sercem kochała jego. Coś takiego musiało skończyć się nieszczęściem.
Gdybyś kiedyś chciała zapoznać się z Pink Floydami to polecam płytę "The Dark Side of The Moon", z którą trochę się utożsamiam. Jednak jest to dołująca płyta, taka... mroczna/ psychodeliczna. ^^
Czemu nie, zawsze coś nowego
Lubie dołujace piosenki,podołuje się jeszcze bardziej.
miyako napisał/a:
Według mnie jej teksty są trochę patetyczne i banalne.
moze i masz racje ;]ale wielu jest takich artystów.
Mam nadzieję, że uda mi się wychować moje dzieci na czymś innym niż kultura masowa.
ja nie chce mieć dzieci więc ich nie wychowam ;P
miyako napisał/a:
"Mrok" jest w tekście, więc warto przetłumaczyć sobie.
aa
no nic jutro sobie cos pościągam bo zaraz leci film który chce obejrzeć
jak znasz jakieś fajne piosenki tego zespołu to wyslij mi ich tytuły na PW jak możesz, to sobie ściągne
Jak widzę to, gdy mi się strona ładuje to śmiać mi się chcę. Dzięki za poprawę humoru, specjalisto. ^^
kamasutra napisał/a:
jak znasz jakieś fajne piosenki tego zespołu to wyslij mi ich tytuły na PW jak możesz, to sobie ściągne
Jak powiedziałam wcześniej lepiej słuchać całych płyt, bo piosenki są ze sobą nierozerwalne. Są jak film, którego nie oglądasz od środka, czy książki, którysz nie czytasz od 5 rozdziału. To wszystko tworzy całość. Tu też rada: wygodniej płyty ściągać torrentami. Po dalsze wskazówki co do torrentów to na PW, o ile byś się zdecydowała.
Mogę polecić płyty: "The Dark Side of The Moon", "The Division Bell", "The Wall", "The Final Cut" (Trzeba się do tej płyty przygotować. Waters (były wokalista) pisał tu o wojnie i ojcu, który na niej zginął. Trudno się jej słucha, nie została doceniona, ale według mnie ma dużą wartość.) i perełka "Wish You Were Here". Na początek jednak polecam "The Wall". Ot tak, żeby miło zacząć ewentualną podróż.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum