Kiedyś założyla akukaracza podobny temat w tym roku ja to zrobie.
Nadszedł dla tegorocznych maturzystów długo oczekiwany(bądź nieoczekiwany:P )miesiąc egzaminów maturalnych.
Chciałabym życzyć:
DKF, Darn,Schizie, Ceemce, Adminowi,Divie
a także całej reszcie maturzystów z mportalika, których mogłam przeoczyć(dopisze jak coś:P) jak najlepszych wyników maturalnych, nie poddajcie się stresowi, nie pomdlejcie na salach,zjdzcie porządne śniadanko i jak najlepiej wykorzystajcie czas który pozostał wam do egzaminów.
Powodzenia ;*
Trzymamy za was kciuki
_________________ Siedząc w wannie
spowiadam się pralce
z miłości do Ciebie.
nie mam wpływu na Twoje życie, ale nie mogę wykluczyć,że coś się stanie,że zmienisz zdanie..
jeśli tak będzie, nic nam nie przeszkodzi, nigdy.. jeśli kiedyś okaże się,że zmienisz decyzję - będę czekała..
Ostatnio zmieniony przez kamasutra 01-05-2008, 12:24, w całości zmieniany 3 razy
Również życzę Wam jak najmniej stresu i łatwych pytań oraz przychylnych komisji egzaminacyjnych.
_________________ "...we mgłę go wyprawiłam/ w deszcz co na rzęsach przysiadł/ samobójczymi kroplami/ żeby opaść i zniknąć/ wsiąknąć cieczą zieloną/ w spragnione ciało trawy/stoję niezmiernie sama/na nagiej obcej ziemi..."
kamasutra, ale mnie nastraszyłaś, seryjnie.
Uświadomiłam sobie, że został ju,z tylko tydzien.
Nie uwierzycie, ale ja nie mam jeszcze prezentacji!!
Nawet nie zaczęłam.
Lol.
Trzęsawka mnie zaraz weźmie.
Ja praktycznie też, chodź juz coś zaczęłam.
Ale planu ramowego dalej nie oddałam.
Nie chodzi o to, że nie umiem prezentacji, tylko, że jej nawet nie napisałam, nie przygotowałam, że jej w ogóle, ani troche nie mam!!
dkf też nic nie masz czy troche masz?
Schiza009, dkf czemu kochane robicie wszystko na ostatnie minuty ;>?
_________________ Siedząc w wannie
spowiadam się pralce
z miłości do Ciebie.
nie mam wpływu na Twoje życie, ale nie mogę wykluczyć,że coś się stanie,że zmienisz zdanie..
jeśli tak będzie, nic nam nie przeszkodzi, nigdy.. jeśli kiedyś okaże się,że zmienisz decyzję - będę czekała..
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum