Imię: Anna
Wysłany: 25-04-2008, 12:50
Mam 173cm wzrostu, w związku z czym nie noszę wysokich obcasów, by nie wyglądać jak wieża i nie być wyższą od mnóstwa znajomych chłopaków, którzy się wtedy, widać to, dziwnie czują.
_________________ Żyć, błądzić, padać, triumfować, odtwarzać życie z życia!
ja mam 164. lubię obcasy. noszę okazjonalnie. co prawda często mam wrażenie, ze one do mnie nie pasują. to przez 8 lat chodzenia w glanach, a potem uraz stopy.
ost kupiłam żólto- czarne. są taaakie śliczne.
no i dla mnie trudno kupić buty.
bardzo wąska stopa, bardzo wysokie podbicie.
_________________ poznam Cię po zapachu snów, po tęsknocie w Twoich oczach, którą gasi widok mój
Nie zakładam butów na obcasach, ponieważ nie mam ubrań, które pasowałyby do jakichkolwiek butów tego typu, a poza tym nie wydaje mi się, że kontrastowałyby za bardzo z moją obszernością.
_________________ "Taka już jest niewiasta, lubieżności pełna. I w chuci nienasycona. Jak świat światem, tak było i tak będzie in saecula saeculorum."
mam,ale są bardziej sandalkowe więc zakladam je jak jest cieplej
ostatnio kupiłam i juz ich chyba nigdzie nie założe..
Nienawidze swoich malych stóp i do tego wąskich..
Rzadko dostaje buty...;/
wkurza mnie to bo jestem niska mam jakies 164 cm o_O
_________________ Pewnej nocy księżyc, widząc jej samotność, zapytał:
- Nie męczy Cię to czekanie?
- Trochę. Ale nie mogę się poddać...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum