Mportalik - forum dyskusyjne Strona Główna Mportalik - forum dyskusyjne
Super forum młodzieżowe.

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat «» Następny temat
Problem w problemie
Autor Wiadomość
smokozord6

Wysłany: 21-04-2008, 07:46   Problem w problemie

Witam... pewnie to było 10000x razy takie tematy lecz...
Nie mam czasu na szukanie itp. :P
proste pytanie... jak się przełamać?
Jak zrobić żeby rozmawiać z dziewczynami jak z kolegami lecz troche inaczej?
Potrafie coś powiedzieć do dziewczyny itp. ale w towarzystwie siedze cicho i myśle...
Co tu powiedzieć... żeby mnie nei wyśmiali... czytałem jakieś poradniki ale jakoś to nie to...
Koledzy jakoś maja to coś i mam dylemat czy pogadać o tym z kolegą który jest "towarzystwowy" :P
Ma ktoś radę jak się przełamać?
Ostatnio zmieniony przez smokozord6 23-04-2008, 10:52, w całości zmieniany 2 razy  

fobia 
Zasłużeni
Antichrist Superstar

Imię: Albert Fish
Wysłany: 21-04-2008, 08:52   

Wódka.

Znak zodiaku: skorpion

luxier 
*
JuventusFan

Wysłany: 21-04-2008, 09:10   

fobia napisał/a:
Wódka.

Tak najeb sie i zagadaj... ciekawe co sobie o toboe pomysla, a jak bedziesz tak czesto robil to sie bardziej zablokujesz... wiem to po sobie...
Ja np najpierw gadam duzo z laska na gg bo jest mi latwiej a ptoem juz na zywo gadka idzie latwiej :d
pozdro

vievia 
Przyjaciel
jedyna.

Wysłany: 21-04-2008, 13:33   

pewnie sie tak 'blokujesz' bo za duzo o tym myslisz i to przezywasz. przejmujesz się tym, że możesz powiedzieć coś z czego beda sie smiac itd.

tylko zastanow się czy warto się tak przejmować...? mysle ze nie. otworz się na ludzi i się przełam, pomyśl sobie że życie masz tylko jedno... młodość masz tylko jedną... i ona się szybko skończy bum cyk cyk i będziesz dorosły, więc chyba lepiej tego nie zaprzepascić prawda?

a jak zdarzy Ci sie juz powiedziec cos glupiego to sie tym nie przejmuj 'jutro wstanie nowy dzień' i nie żyj wczorajszym dniem i nie oddychaj wczorajszym powietrzem :) kazdy nowy dzień powinien być jak najmilej spędzony :): ):)

siła.siłacz.silna.silność.siłownia.
zrozum.

Znak zodiaku: baran

I3ziko 
++
polisz dziołk

Wysłany: 21-04-2008, 15:14   

witamy! :564:

alanho 
+++++

Wysłany: 21-04-2008, 15:25   

Siema.

fobia 
Zasłużeni
Antichrist Superstar

Wysłany: 21-04-2008, 15:48   

Witam.
Miłej zabawy na forum.

jakkolwiek 
+++++

Ostrzeżeń:
 1/5/10
Wysłany: 21-04-2008, 18:21   

wódka.
złap którąśza dupę, na pewno się ucieszy.

Znak zodiaku: strzelec

ania543 
Przyjaciel
na Klasyku gram.. :)

Imię: Ania
Wysłany: 21-04-2008, 19:01   

smokozord6 napisał/a:
ak zrobić żeby rozmawiać z dziewczynami jak z kolegami lecz troche inaczej?

Normalnie. Weź nie rób nie wiadomo jakiej afery że gadasz z dziewczyną. Traktuj ją jak ziomala a nie stresuj się.
Lat masz ile?

Zielono mi :D !

Znak zodiaku: ryby

dkf 
Administrator

Imię: Agnieszka
Wysłany: 21-04-2008, 19:25   

ania543 napisał/a:
Normalnie. Weź nie rób nie wiadomo jakiej afery że gadasz z dziewczyną. Traktuj ją jak ziomala a nie stresuj się.

Ha ha żeby z większością się tak dało.

Nie chce mi się kolejny już raz pisać o sposobach na nieśmiałość i o niezawodnej metodzie niezobowiązujących znajomości dla poćwiczenia, poszukaniu jakiejś grupy z którą się ma coś wspólnego itd itp.

Znak zodiaku: strzelec

fobia 
Zasłużeni
Antichrist Superstar

Wysłany: 21-04-2008, 20:31   

fobia napisał/a:
Wódka.

Cytat:
wódka.

luxier napisał/a:
Tak najeb sie i zagadaj... ciekawe co sobie o toboe pomysla

2 do 1. Wódka wygrywa.

Zacznij uczęszczać na imprezy, na których będziesz uprawiać seks z przypadkowymi osobami (zauważ, że nie mówię "kobietami").

smokozord6

Wysłany: 21-04-2008, 20:50   

no to pomogliście ;P

ania543 
Przyjaciel
na Klasyku gram.. :)

Imię: Ania
Wysłany: 21-04-2008, 21:04   

Hmm.. może spróbuj niezawodnych sposobów jak uwieść dziewczynę...
Jak poderwać taką kobietę jak Doda?
"Jest kilka sposobuw. Ja opanowałem 164 sposoby podrywania kobiet ze wskaźnikiem skuteczności 100%. Warzne, zeby sposub dobrać do swojej osobowości czyli, że np. introwertyk nie morze stosować sposobuw brawórowych albo facet odwarzny i pewny siebie nie morze podrywać metodą zaszczerzoną dla intelektualistuw. Blokers podrywa kobietę na żucie gumy, plucie na ziemię, slang i swuj kaptór ale już krawaciasz nie morze pluć, bo po piersze nie umie, a po drugie nie licuje to z jego krawatem. Chyba, ze chce poderwać blachare albo serialuwkę. Ale znuw - blachary nie lecą na krawaty tylko na łańcuchy i tatu łarze. Krawat dla blachary nie żyje.
Są tesz sposoby uniwersalne dla wszyskich ale czeba je opanować do perfektu. Np. sposub na kurę. Musisz dziewczynie opowiadać o kurach i zaimponować wiedzą na ten temat. Tu musisz dobrze znać temat, bo przy okazji kury morzesz gadać o wszyskim: o gotowaniu, o panu Juzku z radia, o zyciu i problemach kur, o ich psychice i śmierci kury. Śmierć zawsze trafia do dziewczyn. Był też sposub na kaczkę ale to teraz niemodne podrywanie, bo się dziewczynom kojaży z polityką.
Kiedy chcesz poderwać dziewczynę w kolejce, to musisz shować ręce do kieszeni i prawą nogę unieść lekko do gury. Ona cię zauwarza, a ty wtedy jedziesz z grubej rury: ale kolejka, nie? Jak ona to usłyszy i zareaguje, to coś musisz otpowiedzieć, zeby rozmowa miała tempo. Są 3 morzliwości podtżymania rozmowy: 1) muwisz: z tobą, to mugł bym stać w kolejce do końca życia, 2) muwisz: a co tam, kiełbasę kupię sobie gdzie indziej. Idziesz ze mną?, 3) muwisz: ale masz fajne buty. Jarają mnie takie. Ile za nie dałaś? I tu jusz plusujesz u dziewczyny.
Potem musi wystąpić komplement. Na początek musi być co puł minuty ale potem dawkę czeba ograniczać. Np. muwisz jej: ty to wyglądasz na mondrą, nie to co te puste serialuwy albo blaszki. I ona wtedy poczuje się do wartościowana. Drugi komplement musi jusz nawiązywać do wyglądu, np. ale masz wypasione uszy albo: ale masz uda, jak gdyby ze skały wykóte, albo: ale ty młodo wyglądasz jak na swoje lata. I tu już masz zwieża w sieci. Starszym kobietom nalerzy muwić: wyglądasz jakbyś była w wieku swojej curki, zero zmarszczek ani siwizny. Ty to masz pałer. Jeśli chcecie zarwać kobietę z nad wagą, powyrzej 53 kg, to nie musicie ich zbytnio bajerować. Wystarczy im kupić chipsy albo zapiekankę i jusz jesteście w połowie drogi. Ja takie kobiety, ze względu na rozmiar bioder nazywam obwodnicami.
Oczywiście tych tehnik jest multum i nie mam czasu, by je opisać ale z grupsza musicie znać potstawy, zeby nie być bes pary. Jak się ma fajną brykę, to wystarczy pannie zajechać drogę i jusz jest twoja.
Mnie wystarczy zdjecie kobiety i jusz wiem jakich technik urzyć. Z tym, ze ja mam łatwiej od was, bo ja się jusz urodziłem z bajerem i ja raczej muszę uwarzać zeby nie zdobyć kobiety. Lgną do mnie jak dresy do beemek. Naj łatwiejsze do zarwania są kobiety niepszystępne. Ze niby nie do zarwania. Dobry złodziej włamuje się do bryki naj dłurzej 3 minuty. Ja poczebuję tyle samo dla niepszystępnej. Ale tu tesz stosuje wyjątki. Nie podrywam dziewczyn, kture noszom majtki z Bied Ronki.
Jeśli ktoś jest rudy albo łysy i jeszcze na dodatek nie ma gadanego, to musi stosować tzw. techniki specjalne. Są one bardziej złorzone i nie mam czasu, by je dokładnie opisać. Powiem tylko, ze taki człowiek musi stosować tzw. podryw agresywny, nie morze się pod dawać, musi dziewczynę prawie osaczyć. Nawet łysy ma czasem szansę wyrwać dobry towar. Doradzałem paru łysym kiedyś, jak zdobyć kobietę.
Wbrew pozorom najtrudniejsze są do zarwania kobiety naj mniej atrakcyjne. One mają zakodowane w dyńkach, ze nikt ich nie chce, a jeśli chce to albo gupi albo nie widomy. One są zgorzkniałe wiec naj lepiej zastosować tu sposub `na cytrynę', na `wiadro' albo `na mecenasa'. Nie bede ich opisywał, bo są bardzo skomplikowane." czuly_wojtek
Wybaczcie ale nie mogłam tego nie wpisać.

Zielono mi :D !

Znak zodiaku: ryby

I3ziko 
++
polisz dziołk

Wysłany: 21-04-2008, 21:30   

ania543 napisał/a:
Wybaczcie ale nie mogłam tego nie wpisać.

nie wybaczam ci, przestań czytaj tego pana bo ci sie mózg wygotuje.

fobia 
Zasłużeni
Antichrist Superstar

Wysłany: 22-04-2008, 07:43   

ania543, wyjdź.

Piotrek

Dołaczył: Dawno

Odpowiedz do tematu