Też wolę ciut dłuższe, ale fryzjerka miała chyba zły dzień. Miałam to zapuścić, ale jak miały jakieś 3-4 cm to szlag mnie trafiał, bo przy wiązaniu robiły mi się takie buły za uszami. Nie wiem co z tym zrobię.
_________________ "Taka już jest niewiasta, lubieżności pełna. I w chuci nienasycona. Jak świat światem, tak było i tak będzie in saecula saeculorum."
Imię: Anna
Wysłany: 24-03-2008, 23:08
Jestem z obozu tych, co twierdzą, że im dłuższe włosy, tym lepsze. Oczywiście również zadbane i bardzo naturalne (w sensie bez prostowania itd.)
Artystyczny nieład mile widziany. Moje i tak same się układają. Teraz jeszcze są krótkie, ale dalej zapuszczam
Mam do ramion, proste, czarne, pocieniowane dość mocno, z przedziałkiem na bok.
I taka fryzura mi się podoba.
Fryzura nie jest najważniejsza w wyglądzie, aczkowlwiek człowiek w zadbanych włosach, ładnie uczasanych/obcietych robi dobre 1 wrazenie
Alicja, odważnie, ja bym się bała tak sobie zgolić kawalek glowy ;p
Imię: Anna
Wysłany: 25-03-2008, 17:21
Darn, zgadzam się.
Fryzura powinna być odpowiednio dopasowana do reszty.
Jeżeli na przykład dziewczyna ma duży nos, nie powinna mieć przedziałka na środku.
I pewnie jeszcze kilka takich zależności jest
Imię: Aneta
Wysłany: 25-03-2008, 18:35
Darn napisał/a:
Jakie fryzury wam się podobają? Jaką fryzurę macie? Czy wg. was fryzura to rzecz najważniejsza czy drugorzędna?
Fryzura przede wszytskim musi być dopasowana do kształtu twarzy i osobowości. Podobają mi się krótkie rozczochrane <:)> ale tez takie za ramiona, pocieniowane, z wypadającymi kosmykami.
Tak, fryzura to rzecz najważniejsza, dzięki niej oceniam ludzi i decyduję, czy będę się z nimi przyjaźnić.
Phy.
_________________ "A żyć możesz tylko dzięki temu, za co mógłbyś umrzeć".
Za ukochaną, przyszłą ojczyznę.
Marzą mi się długie, proste włosy. Długie do ramion.:P
Koloru podczerwonego, rudego też mogą być.
Chociaż gdyby były rude to wolałabym lekkie fale.
I chciałbym nie wyglądać jak buszmen gdy rano wstaję, po położeniu się z mokrą głową.:D
_________________ pod światło widać jak bardzo się różnimy.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum