Mportalik - forum dyskusyjne Strona Główna Mportalik - forum dyskusyjne
Super forum młodzieżowe.

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: kamasutra
10-03-2008, 13:17
używki a rodzice
Autor Wiadomość
amanda 

Imię: Amanda
Wysłany: 09-02-2007, 12:56   

Charming napisał/a:
Nynka napisał/a:
ja pije i ćpam razem z rodzicami, czy to złe?

tak, bardzo złe

a co ćpasz??:D

Nynka 
+++++
i'm unkind

Imię: Ninek
Wysłany: 09-02-2007, 14:27   

wciągamy przy śniadaniu amfetaminę [;

a po południu palimy zioło.

; - p

Znak zodiaku: rak

karoola 
**
CIRSTAN

Imię: Karoilina
Wysłany: 19-03-2007, 23:10   

Za narkotyki by mnie wyrzucili z chaty .. Alkohol sami mi kupują, za papierosy się wściakają

:**
  Znak zodiaku: koziorozec

master_snake 
Przyjaciel
cizia

Wysłany: 20-03-2007, 13:09   

karoola napisał/a:
Za narkotyki by mnie wyrzucili z chaty .. Alkohol sami mi kupują, za papierosy się wściakają

To ja mam podobnie. Mialem w sumie kiedys rozmowe o dragach ale to bylo dawno i nieprawda :DD Alkoholu mi raczej nie kupuja no moze kiedys sie zdarzylo jedno piwko. A co do fajek to wlasnie ich sie tyczy najwieksza zjebka :039:

karoola 
**
CIRSTAN

Imię: Karoilina
Wysłany: 20-03-2007, 21:57   

master_snake napisał/a:
Mialem w sumie kiedys rozmowe o dragach ale to bylo dawno i nieprawda

Ze swoją widzę o narkotykach moi starzy wola się nie odzywać błehehe.. po co się kompromitować ? ;)

:**
  Znak zodiaku: koziorozec

G.a.p.o.n. 
+++++
Clint Eastwood

Wysłany: 20-03-2007, 22:14   

Moi rodzice też nie wiedzą zbyt wiele o narkotykach. Żeby się nie kompromitować siedzą cicho, gdy w czasie niedzielnego obiadu daję sobie w żyłę.

Madritian 
Przyjaciel
Blah blah blah !!

Imię: Marek
Wysłany: 20-03-2007, 22:16   

nie pytają się mnie ... a jak coś nowego prubuje to im mówię ... nic jeszcze nie spróbowąłem więc nic im nie powiedziałem ...

Znak zodiaku: skorpion

luxier 
*
JuventusFan

Wysłany: 09-04-2008, 00:56   

Do browarow nic nie maja :D Wóda nieee a fajki pale na chacie od ukonczenia pelnoletnosci ;)

Numeron 
**
Demon

Imię: Dawid
Wysłany: 09-04-2008, 01:12   

moja kochana mama ma tylko pretensje o alkochol, sama pije tylko od swieta(swieta, urodziny imieniny) i zawsze jak mnie odwiedzi i widz butelki/puszki to zaczyna wyklad a ja jak zawsze tylko powtarzam: Dobrze Mamo, Tak Mamo itd itp do papierosow nie ma nic, chociaz jak mieszkalem z nia to miala pretensje ze smierdzi w pokoju i zebym okna zawsze otwieral

Znak zodiaku: baran

dkf 
Administrator

Imię: Agnieszka
Wysłany: 09-04-2008, 01:18   

Do alkoholu nic nie maja bo nie przesadzam, jak się dowiedziała że nieraz pale to miała pretensje, ale zabronić mi raczej już nie może.

Znak zodiaku: strzelec

fobia 
Zasłużeni
Antichrist Superstar

Imię: Albert Fish
Wysłany: 09-04-2008, 16:40   

Nieraz mnie zbierali z podłogi. Sami nie byli lepsi. Pisałem już gdzieś o tym, nie chce mi się znowu.

Znak zodiaku: skorpion

leisure 

Imię: olek
Ostrzeżeń:
 1/5/10
Wysłany: 11-04-2008, 11:33   

Był taki okres, kiedy nie widzieli mnie w zbyt dobrym stanie, ale chyba, nie no- na pewno odbudowałam swoje zaufanie. Poza tym teraz jest zupełnie inaczej. Mieszkam 200 km od nich i tak naprawdę nawet gdyby chcieli, nie mogą mnie już w pełni kontrolować. Matka mi powtarzała jeszcze jakiś czas temu- " tylko pamiętaj, puść sygnał jak wrócisz, będę spokojniesza", no a ja nie dzwonię do niej, bo raz: całą noc się martwi i czeka na ten jebany sygnał jak na zbawienie, dwa: ja też się stresowałam, bo nie chciałam, żeby czekała z telefonem pod ręką, przed telewizorem do 5 rano, a o 8 musi iść do pracy, bo zarówno dla niej i dla mnie to bardzo niewygodne. I koło się zamyka. Wytłumaczyłam jej to, zrozumiała...i muzyka gra.
Wszyscy są zadowoleni, a ola może wracać o której chce i w jakim chce stanie. ^^
  Znak zodiaku: baran

Elektroniczna 
Przyjaciel

Wysłany: 11-04-2008, 18:43   

W tym temacie akurat moja mama nie bardzo ma ze mną o czym rozmawiać, bo nie ciągnie mnie do alkoholu, papierosów ani narkotyków...ale ma do tego raczej zdrowe podejście jak tak patrzę na jej stosunek do mojej siostry pod tym kątem...nieraz obie wypiją sobie trochę wina do obiadu czy jakiegoś innego alkoholu...co do papierosów to mama kiedyś paliła, ale rzuciła...raczej nie byłaby zadowolona gdyby siostra zaczęła palić...co do narkotyków jest chyba najbardziej na nie (ale tu akurat i moja siostra nie przejawia chęci próbowania, więc nie jest to u nas temat problematyczny).
"...we mgłę go wyprawiłam/ w deszcz co na rzęsach przysiadł/ samobójczymi kroplami/ żeby opaść i zniknąć/ wsiąknąć cieczą zieloną/ w spragnione ciało trawy/stoję niezmiernie sama/na nagiej obcej ziemi..."
  Znak zodiaku: ryby

Source 
Przyjaciel
Niepoprawny Bajarz

Wysłany: 11-04-2008, 23:01   

Elektroniczna napisał/a:
bo nie ciągnie mnie do alkoholu, papierosów ani narkotyków

Brak ciągu do używek i "nałogów" jest bardzo fajny, o ile podparty czymś fajniejszym niż niskim poziomem dopaminy.

Pozdrawiam
Source.

Elektroniczna 
Przyjaciel

Wysłany: 12-04-2008, 00:28   

Dla ludzi, którzy nie mają silnej potrzeby popierania swoich wyborów życiowych najfajniejszymi z fajnych teoriami niski poziom dopaminy czy czegokolwiek innego jest na tyle fajny, że nie muszą tego rozbijać na atomy.

Pozdrawiam
Elektroniczna.

(nie napiszę, żebyś potraktował to z przymrużeniem oka, bo znów zobaczę tekst z cyklu "nie traktuj mnie jak jajko" :) )
"...we mgłę go wyprawiłam/ w deszcz co na rzęsach przysiadł/ samobójczymi kroplami/ żeby opaść i zniknąć/ wsiąknąć cieczą zieloną/ w spragnione ciało trawy/stoję niezmiernie sama/na nagiej obcej ziemi..."
  Znak zodiaku: ryby

Piotrek

Dołaczył: Dawno

Odpowiedz do tematu