Imię: Agnieszka
Wysłany: 06-04-2008, 21:06
Gabi napisał/a:
A mi się zawsze wydawało, że ciekawiej i taniej przy okazji jest w mniejszych miastach.
Tak same używane szmaty które niczego nie przypominają, albo wyglądają jak na 70 letnią rencistkę. A do tego specyficznie tam śmierdzi i jest tona pogniecionych rzeczy.
Albo ja robie z siebie za wielką paniusie, albo wy macie inne sklepy tego typu.
Tak same używane szmaty które niczego nie przypominają, albo wyglądają jak na 70 letnią rencistkę. A do tego specyficznie tam śmierdzi i jest tona pogniecionych rzeczy.
Nie sądzę, żebym mogła nazwać swoją mieścinę dużą, a mimo wszystko da się znaleźć naprawdę porządne rzeczy, nie zniszczone, firmówki, z metkami. Nie wszystkie takie są, ale jakiś ich procent owszem.
_________________ "Taka już jest niewiasta, lubieżności pełna. I w chuci nienasycona. Jak świat światem, tak było i tak będzie in saecula saeculorum."
Imię: Agnieszka
Wysłany: 06-04-2008, 23:16
A po drugie ja nie lubię szukać ciuchów. Nawet jak normalnie idę na zakupy to robie to jak najszybciej i żeby za dużo nie szukać kieruje się tylko w tym kierunku co chce kupić, albo od razu do czerni.
A po drugie ja nie lubię szukać ciuchów. Nawet jak normalnie idę na zakupy to robie to jak najszybciej i żeby za dużo nie szukać kieruje się tylko w tym kierunku co chce kupić, albo od razu do czerni.
Agnieszko, przecież to takie odstresowujące A jak uda się coś wyszukać to dopada taka euforia
czasami zagladam do takich sklepow,mozna znalezc naprawde fajne ciuchy,w dodatku czasami zupelnie nowe,nigdzie nie zniszczone i firmowe
[ Dodano: 12-07-2008, 17:31 ]
a i po niskich cenach
_________________ "My ludzie umieramy na samą myśl o miłościach, które przepadły na zawsze, o chwilach które mogłyby być piękne a nie były, o skarbach, które mogłyby być odkryte, ale pozostały na zawsze niewidoczne pod piaskami. Obawiamy się sięgać po swoje największe marzenia, ponieważ wydaje nam się, że nie jesteśmy ich godni, lub że nigdy nam się to nie uda. "
Mam dwa ulubione lumpeksy. Jeden w moim zadupiu, drugi w sąsiednim. Praktycznie nigdy nie wychodzę z nich z gołymi rękami. Ostatnio wydałam w lumpeksie 120zł
ja tez nie przepadam chociaz znam jeden taki sklep,gdzie ciuchy sa naprawde dobrej marki,na dodatek w rozsadnych cenach,poukladane kolorami,czyste.
Jak tylko mam okazje byc w tym miescie gdzie jest ten sklep to zawsze tam zagladam
_________________ "My ludzie umieramy na samą myśl o miłościach, które przepadły na zawsze, o chwilach które mogłyby być piękne a nie były, o skarbach, które mogłyby być odkryte, ale pozostały na zawsze niewidoczne pod piaskami. Obawiamy się sięgać po swoje największe marzenia, ponieważ wydaje nam się, że nie jesteśmy ich godni, lub że nigdy nam się to nie uda. "
Wysłany: 28-07-2008, 11:35
paradies napisał/a:
chociaz znam jeden taki sklep,gdzie ciuchy sa naprawde dobrej marki,na dodatek w rozsadnych cenach,poukladane kolorami,czyste.
To nie to samo.
Satysfakcji z tego, że coś wykopiesz, nie da się z niczym porównać
Doszło do tego, że nie lubię kupować, jak wszystko mam na tacy, na wieszaczkach.
Prawie wszystkie ciuchy jakie mam, to ciuchy z przypadku, z wyjątkiem dżinsów - mam pod domem taki second hand, że masakra.
Zawsze biorę do przymierzania z 5-10 par.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum