Elo z powrotem przybył znienawidzony przez większości userów CzarnY, (czyli ja)
Po krótkim wstępie chciałbym dodać ze oprócz zmiany Nicku zmiana nastąpiła także w mojej osobie byłem na kilku terapiach znaczy dalej na nie chodzie pomagają
Niedawno dostałem nawet swoja grupie terapeutyczną niewielką 4 osoby ze mną 5 no i opiekun. Nawet dobrze mi idzie
Pozdro dla all
_________________ Jesteście tylko tym, czym jesteście. A ja jestem ponad to wszystko.
_________________ Nawet nie wiesz, że wcale nie proszę o więcej niż możesz mi dać.
Po prostu się pojaw. Przemknij mi przez życie i daj do zrozumienia,że cokolwiek ma jeszcze sens.
Problem w tym, że prawdopodobnie w ogóle nie istniejesz.
Niedawno dostałem nawet swoja grupie terapeutyczną niewielką 4 osoby ze mną 5 no i opiekun. Nawet dobrze mi idzie
To się cieszymy razem z Tobą ;]
oby tak dalej.
_________________ Nawet nie wiesz, że wcale nie proszę o więcej niż możesz mi dać.
Po prostu się pojaw. Przemknij mi przez życie i daj do zrozumienia,że cokolwiek ma jeszcze sens.
Fajoska reakcja moderatora na informację, że ktoś założył sobie drugie konto.
Fazi.
skoro jesteś taka wygadana to moze powiesz ile sama masz kont?
bo nie jest jedno.
Nie robic OT.
Cicho bo sie wyda że tak naprawdę to moje drugie konto. Poza tym szukasz dziury w całym.
No albo że to jest 7. O ile dobrze licze. Mam jeszcze 4 aktywne konta, jednym z nich jest kamasutra. Zdecydowanie.
Usuniecie mi w końcu konto o nazwie "alanho" czy nie do chuja romana
skoro jesteś taka wygadana to moze powiesz ile sama masz kont?
bo nie jest jedno.
Mam jeszcze Kyrie Elejson, które było zrobione w ramach akcji zaśmiecania forum - możecie je z czystym sercem usunąć. I Alisjon, też możecie usunąć. Z bugiem.
_________________ "Taka już jest niewiasta, lubieżności pełna. I w chuci nienasycona. Jak świat światem, tak było i tak będzie in saecula saeculorum."
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum