Moje hobby to rionie bizuteri.Zainteresowałam sie tym ponad rok temu i od tej pory z zapałem staram sie je rozwijac:) Chciałabym poznac opinie róznych osób na temat moich wyrobów dlatego tez postanowiłam cos niecos tu zaprezentowac:)
Wczorajsze zawijaski niestety nie na sprzedaz bo sa jeszcze niedopracowane a nie chcialabym zeby komus sie czasem cos rozwinelo bo jak mniesie tak stanie to co za problem naprawic:) tak wiec nalezy do mojej prywatnej kolekcji:
I kolczyki zrobione na zamównie dla kolezanki naszej Pani Administrator:)
Moje hobby to rionie bizuteri.Zainteresowałam sie tym ponad rok temu i od tej pory z zapałem staram sie je rozwijac:) Chciałabym poznac opinie róznych osób na temat moich wyrobów dlatego tez postanowiłam cos niecos tu zaprezentowac:)
bardzo mi sie podoba,masz talencik
_________________ "My ludzie umieramy na samą myśl o miłościach, które przepadły na zawsze, o chwilach które mogłyby być piękne a nie były, o skarbach, które mogłyby być odkryte, ale pozostały na zawsze niewidoczne pod piaskami. Obawiamy się sięgać po swoje największe marzenia, ponieważ wydaje nam się, że nie jesteśmy ich godni, lub że nigdy nam się to nie uda. "
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum