Przepraszam źle napsiałam chodzi mi o to ze skoro uważasz za pisze bezsensowe posty to to na pisz ;] bez owijania w bawełne.
tego nie mozna zaliczyć pod żaden punkt regulaminu.
_________________ Pewnej nocy księżyc, widząc jej samotność, zapytał:
- Nie męczy Cię to czekanie?
- Trochę. Ale nie mogę się poddać...
Ja to lubiłam posty tej userki, która chciała studiować medycynę zaocznie. Zmieniała nick, nie pamiętam. I jeszcze jedna, która lubiła seks z dodatkami w postaci kupy - Markiza.
_________________ "Taka już jest niewiasta, lubieżności pełna. I w chuci nienasycona. Jak świat światem, tak było i tak będzie in saecula saeculorum."
Wysłany: 01-04-2008, 20:09
myślę że w tym wypadku słowo "fajne, zostało użyte w kontekscie ironicznym co nadało mu zgoła inne znaczenie, całkiem do tego tematu odpowiednie. Chyba ze sie pomyliłam.
Głupie posty pisał jeszcze ten człowiek który miał uraz do kobiet, nie pamiętam nicku ale jakoś na P
_________________ Kiedy ludzie są tego samego zdania co ja, mam wrażenie że się pomyliłem - O. Wilde
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum