Ohayou, to po japońsku jak coś, znaczy cześć. Nie żebym znał ten język ale w przyszłości mam zamiar się go uczyć. Więc ogółem co by tu napisać. Ich habe (dobrze ?) Piotrek (niemieckiego też nie umiem). I ogółem siema nie wiem jak was interesuje kim jestem to pytajcie a jak nie to dajcie se spokój ale jestem miły i chętnie kogoś poznam ew. wymienię się numerami gg
siemka! ;D
oo Japoński to ciekawy język , niemiecki jets do dupy ;p
_________________ Nawet nie wiesz, że wcale nie proszę o więcej niż możesz mi dać.
Po prostu się pojaw. Przemknij mi przez życie i daj do zrozumienia,że cokolwiek ma jeszcze sens.
Problem w tym, że prawdopodobnie w ogóle nie istniejesz.
[ Dodano: 30-03-2008, 21:12 ] Megahertz a ile masz lat ?
_________________ Nawet nie wiesz, że wcale nie proszę o więcej niż możesz mi dać.
Po prostu się pojaw. Przemknij mi przez życie i daj do zrozumienia,że cokolwiek ma jeszcze sens.
Problem w tym, że prawdopodobnie w ogóle nie istniejesz.
Fajnie, Ja nie mam na temat zyraf wyrobionego zdania. Co do pytania Kamasutry Rocznik '93 Tylko proszę nie kierować się zasadą, że ludzie w moim wieku to przeważnie niedojrzałe gnojki, nie raz spotkałem się z taką opinią
Megahertz, siemka,hello,dobry,pochwa (od pochwalony ;P )...
Fajnie ze chcesz sie uczyc japonskiego..hmm...ciekawy jezyk...czym sie zajmujesz? jakie masz hobby?co robisz w wolnym czasie? ile masz lat? masz rodzenstwo? jak maja na imie?masz psa?bo ja kocham psy...masz kota?ja nie lubie kotow.. ;P
_________________ ZAKOCHANA.
ZAKOCHANA PO USZY.
ZAKOCHANA PO USZY I CZUBEK GŁOWY.
Megahertz, siemka,hello,dobry,pochwa (od pochwalony ;P )...
Fajnie ze chcesz sie uczyc japonskiego..hmm...ciekawy jezyk...czym sie zajmujesz? jakie masz hobby?co robisz w wolnym czasie? ile masz lat? masz rodzenstwo? jak maja na imie?masz psa?bo ja kocham psy...masz kota?ja nie lubie kotow.. ;P
So.....zajmuję się, hmmm... w sumie to niczym konkretnym. Hobby ? Rysuję gdy mam pomysł i mam czym. Gram na giatrze, akustycznej, od hmm... końca ostatnich wakacji. Uczę się ostatnio pisać opowiadania, czasem jakiś wiersz ale w ani tym ani tym nie jestem za bardzo dobry. Rocznik '93 jak już mówiłem. Rodzeństwo, brat - wyprowadził się i dwie siostry, młodsza i starsza. Z rodziną się w ogóle nie dogaduje tylko z bratem ale się wyprowadził. Siostra starsza Magda, młodsza Karolina, brat Marcin, Ja Piotr . Mam psa, owczarek szkocki Collie . Co robię w wolnym czasie, hmm... gram na gitarze, tu się pochwale, że już umiem całe nothing else matters grać więc nie jest źle, czytam książkę, wczoraj kupiłem pana lodowego ogrodu Grzędowicza i prawie w połowie jestem :c a szkoda bo niedługo się skończy, to na szczęście w sklepach jest tom II ^^, no i pykam też na kompie albo wychodzę gdzieś na dwór Odpowiedziałem chyba na wszystkie Twoje pytania
_________________ "...we mgłę go wyprawiłam/ w deszcz co na rzęsach przysiadł/ samobójczymi kroplami/ żeby opaść i zniknąć/ wsiąknąć cieczą zieloną/ w spragnione ciało trawy/stoję niezmiernie sama/na nagiej obcej ziemi..."
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum