Imię: Wooof
Wiek: 20 Dołączył: 07 Lip 2006 Posty: 2019 Skąd: z okolicy
Wysłany: 25-03-2008, 17:24
nie pozyczam.
_________________ Witam w rzeczywistości...
KOCHAM OLEŃKE :-*
Nie dbam o wasz szacunek...
Misja zyciowa: ignorowac prowokatorow i ludzi pustych, bo oni i tak zgina z wlasna glupota.
Pożyczam.
Siostrze, gdy ładnie poprosi. Zawsze wtedy mogę coś wynieść z jej szafy. Wszystko to oczywiście poprzedzane jest pytaniem: "Pożyczyłabyś mi...".
Często mamy tak, że w ten sam dzień chciałyśmy ubrać tę samą bluzkę, wtedy górą jest ta, która jest jej posiadaczką.
Jeżeli chodzi o koleżanki. Pożyczam, jak idą gdzieś na imprezę. Nie będę taka. Są to zazwyczaj i chyba tylko bluzki.
Czy mnie to denerwuje?
Tylko wtedy jak rzecz wróci do mnie w zmienionym/gorszym stanie.
Kiedyś miałam niemiłe zajście. Bluza ciemnozielona wróciła do mnie niemalże biała. xD
_________________ pod światło widać jak bardzo się różnimy.
Kiedyś pożyczyłam torbę i o dziwo dostałam ją całą, bez uszkodzeń.
Osobiście nie lubię chodzić w czyichś ubraniach, źle się w takowych czuję.
jakkolwiek napisał/a:
Strasznie się bałam, że zniszczę.
Podobnie. Jeśli zniszczyłabym, musiałabym kupować taką samą, a to mi się nie opłaca. Sama bałabym się pożyczyć komuś i od kogoś, więc wstrzymuję się.
Pomijam fakt, że nikt ze znajomych nie ma takiego "stylu" jak ja.
_________________ Król bezgranicznie kochał swą małżonkę, królową, a ona całym sercem kochała jego. Coś takiego musiało skończyć się nieszczęściem.
po skarpetkach masz uraz?chyba troche przesadzasz,trzeba bylo sie upomnąć ja nigdy nie mialam w zwyczaju pozyczac ciuchow kolezanką i sama tez nic od nikogo nie pozyczalam....
_________________ JESLI BEDZIEMY PATRZEC DALEKO W PRZYSZLOSC,SPARALIZUJE NAS STRACH.
Zazwyczaj koszulki i spodenki na WF pożyczałem. W innych ciuchach więcej kobiet chodziło, jak mężczyzn. "O jaka fajna duża bluza! Na dworze tak zimno. Mogę pożyczyć?"
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum