Imię: Ola
Wysłany: 25-03-2008, 17:00
Garbię się gównie jak siedzę przy komputerze, lub jak odrabiam lekcje, kiedy idę staram się iść wyprostowana. Mój tata każdą z nas gania żebyśmy się wyprostowały, przy nim to nawet przy obiedzie siedzę jakbym kij połknęła bo czasem jak mu się gadka nawinie to potrafi kilkanaście minut truć za uchem.
Czytałam gdzieś, że jak ktoś siedzi wyprostowany jest bardziej narażony na choroby kręgosłupa. Nie pamiętam dokładnie dlaczego Nigdy, od kiedy pamiętam, nie siedziałam wyprostowana, a nie mam żadnego skrzywienia kręgosłupa itd, więc może coś w tym jest.
Nigdy, od kiedy pamiętam, nie siedziałam wyprostowana, a nie mam żadnego skrzywienia kręgosłupa itd, więc może coś w tym jest.
Ja też. A w szkołach ciągle wysyłali mnie do lekarzy z krzywym kręgosłupem i każdy mówił, że mam prosty. W końcu dostałam zaświadczenie i szkolne pielęgniarki dały mi spokój. Ale denerwuje mnie, że czasami jak gdzieś siedzę przy ludziach to wyglądam jak Quasimodo - kiedy próbuję się wyprostować czuję się jakbym połknęła kij od szczotki.
_________________ "Taka już jest niewiasta, lubieżności pełna. I w chuci nienasycona. Jak świat światem, tak było i tak będzie in saecula saeculorum."
Ja się garbie ciągle i na razie to w sumie jak chce siedzieć wyprostowany to mnie po jakimś czasie niedługim bolą. Shit.... nie zastanowiłem się nad tym D:
Nie lubię chodzić / siedzieć zupełnie wyprostowana, bo nie lubię eksponować swoich cycków.
Trzeba pokazywać to co ma się ładne ;D
Też miałam/mam problemy z garbieniem się, ojciec na mnie mówi konik garbusek xD
Teraz juz jest lepiej bo robię ćwiczenia, ale kiedyś w akcie desperacji rodzice straszyli mnie "pajączkiem".
_________________ "Mówisz: wiem czego chcę, i że tego właśnie chcesz. W mieszkaniu brakuje powietrza,
więc połóż się przy mnie i zróbmy to teraz!
Pokażę Ci jak się spada z dachu, nauczę Cię jak się spada z dachu... "
Imię: Aneta
Wysłany: 11-04-2008, 14:23
Staram się prostować ale często mi się zapomina..
Choć wiem, że lepiej nie przesadzać.
Koleżanka rok młodsza, wygięta w drugą stronę i dumna jak paw. Mówią na nią"wypnij się" i że ma idiotozę
_________________ "A żyć możesz tylko dzięki temu, za co mógłbyś umrzeć".
Za ukochaną, przyszłą ojczyznę.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum